Dit zijn de geheimen van fotogenieke vrouwen

Secrets revealed!

Zie je op social media ook steeds foto’s voorbijkomen waarvan je denkt, hoe dan?! Wat is het geheim van fotogenieke vrouwen? Wij zochten het voor je uit zodat ook jij vanaf nu de mooiste plaatjes schiet!

Jaloers of gefrustreerd hoef je vanaf nu niet meer te zijn, want met deze 5 tips kun jij uit de voeten. Secrets revealed!

Kies de goede hoeken
Als je zittend op de foto gaat zorg er dan voor dat de camera nooit lager is dan je kin, maar het liefst ietsjes van boven schiet. Dit laat je gezicht slanker lijken! Mocht dit niet mogelijk zijn, houdt je gezicht dan wat omlaag en steek je kin naar voren.

Niet lachen maar knijpen 
Met ontblote tanden lachen ziet er op een foto snel geforceerd uit. Daarom gebruiken modellen vaak de ‘squinching‘ techniek. Hierbij houdt je je mond gesloten en knijp je je ogen lichtjes samen. Zorg ervoor dat je bovenste oogleden zo ontspannen mogelijk zijn en je onderste het werk doen. Interesting!

Vergeet ‘Cheeeeese!’
Wil je toch voor een wat uitbundigere look gaan en wat van je tanden laten zien? We vonden een nieuw toverwoord om je hierbij te helpen.. Money! Dus gooi cheese maar in de prullenbak.

Tricks met je ogen
Je kent vast dat moment dat je een foto bekijkt en jij er met half gesloten ogen op staat. No more! En hier is hoe: vraag degene die de foto maakt om af te tellen van 3 naar 1. Tijdens 3 en 2 houdt je je ogen gesloten en wanneer de 1 er is doe je je ogen open. Je zult er alert en fris uitzien!

Oefen voor de spiegel
Misschien voelt het eerst een beetje vreemd, maaaar dit gaat je hands down helpen. Je gaat je veel comfortabeler voelen wanneer je een aantal poses klaar hebt liggen dan wanneer je random wat bedenkt tijdens het maken van een foto. Succes!

READ NEXT
Zo lijk je extra lang op een foto
Deze kledingstukken doen het altijd goed op foto’s
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s

 

PHOTO CREDIT: Urban Outfitters

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites