Zo zorg je ervoor dat je niet WEER te veel geld uitgeeft tijdens het uitgaan

Zo kan jij toch nog die ene leuke blouse kopen!

Met het uitgaan geven wij geld uit als water, toch?! Iedereen doet het wel. Al die shotjes, drankjes (en dan allesbehalve water), eten na het uitgaan en de taxi terug naar huis. Het uitgaan is geen goedkope hobby. Gelukkig zijn er tips waarmee je kan besparen tijdens het uitgaan. Lees ze hieronder!

1. Indrinken

Het probleem met te veel uitgeven tijdens het uitgaan zijn zeker de bedragen van de drankjes die je uitgeeft. Drankjes in een club zijn altijd duur. Als je in de club begint met drinken wordt het een hele dure avond. Ga daarom voordat je uitgaat eerst indrinken. Gewoon thuis, want thuis indrinken is lekker cheap. 

via GIPHY

2. Gastenlijst

Jezelf op de gastenlijst zetten? Gewoon doen. Is niet raar. Het scheelt je de entreeprijs en je kan je entree maken! 

via GIPHY

3. Budget

Stel voor jezelf van te voren een budget vast. Als je je pinpas meeneemt is de kans groot dat je buiten je budget gaat. Pin daarom eerst het bedrag wat je wilt uitgeven en geniet dan van je avond. Als je pot leeg is, is het misschien wel tijd om naar huis te gaan.

via GIPHY

4. Geen rondjes

Met een budget voor een avondje uit, is een rondje geven niet zo slim. Het is dan wel niet zo leuk, maar je komt dan wel duurder uit. Het besparen komt er deze manier niet van.

via GIPHY

 5. Thuis eten

Zodra je de club uitkomt, gelijk doorgaan naar de dichtstbijzijnde eettent. We doen het allemaal. Ook echt niet gek, maar eet van te voren iets. Zorg dat je een goede bodem legt vóórdat je gaat drinken. Als je van jezelf weet dat je echt zulke erge honger hebt na het uitgaan. Zorg er dan voor dat je wat eten thuis klaar hebt liggen.

via GIPHY

6. Taxi splitten

Als je ’s nachts die club uitkomt moet je waarschijnlijk ook weer naar huis. En 9 van de 10 keer ga je met de taxi naar huis. Dit is natuurlijk de snelste oplossing als je vanuit de stad komt, maar ga samen. Als je samen met je vrienden gaat, kan je het bedrag splitten. En is dit uiteindelijk toch goedkoper. Of ga lopend naar huis, kan je meteen even ontnuchteren.

via GIPHY

READ NEXT:
Deze fouten maken we allemaal bij het inrichten van kleine ruimtes
Dit zijn de interieurtrends voor 2019
9x de mooiste boeken die ook nog eens leuk zijn om te lezen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites