Waarom je altijd een schijfje gember in je thee wil doen

Calo's verbranden met je favoriete thee!

We vertelden al eerder welke theesoorten je het beste kan drinken voor een mooie huid. Nu hebben wij op de redactie een nieuwe theeverslaving die wij graag met jullie delen. Gemberthee! You love it, or you hate it, maar dit knolletje mag je best een wondermiddel noemen. Naast dat wij het heer-lijk vinden heeft het drinken van gemberthee veel voordelen voor je gezondheid. Door de vele antioxidanten, vitamines en mineralen die in de gember zitten. Nog niet overtuigd? Let op:

1. Gember powerrr

Herkenbaar, je hebt allemaal belangrijke afspraken op de planning staan en voelt zo’n rot griepje aankomen… Dit moeten we natuurlijk niet hebben! Het drinken van gemberthee versterkt het immuunsysteem. En beschermt je tegen infecties van buitenaf.

2. Take it easy, take a gemberthee

Pff, je moet nog zòveel doen deze week.. Soms heb je gewoon net even wat extra’s nodig om deze stressvolle week te overleven. En met gemberthee moet dat zeker lukken. De thee werkt kalmerend en geeft een boost aan je mood! De thee werkt ook als je last hebt van hoofdpijn.

3. Spierpijn is minder fijn!

Als je een beetje spierpijn hebt, is dat wel een teken dat je echt gepresteerd hebt, maar twee dagen lang de trap niet opkomen, dat willen we niet. Gemberthee vermindert de spierpijn en het zorgt ook nog eens voor een betere doorbloeding. Hallelujah!

 

4. Pff.. slechte adem

Vergeet kauwgom, gemberthee kan een slechte adem tegengaan. Gemberthee reinigend de mond wat zorgt voor een frisse adem. (Dit zijn de ingrediënten waar je juist een slechte adem van krijgt.)

Waar water met fruit niet allemaal goed voor is
Voeg dit toe aan je water voor een mooie huid

Klaar met de sperziebonen en witte bonen in tomatensaus
Op deze manieren zijn groentes wel écht lekker

Een theorie waar wij vanaf nu heilig in geloven
Het is echt mogelijk: afvallen door het drinken van wijn

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites