De guilty pleasures op Netflix

Filmavondjes gegarandeerd!

Een guilty pleasure is een film, een televisieprogramma of een liedje, waar jij intens van kan genieten. Ondanks dat de film geen oscar heeft gewonnen, ondanks het liedje alleen in de slechtste partykroeg wordt gedraaid, jij bent fan. Heerlijk om zo nu en dan in alle stilte te genieten van deze laag aangeschreven titels.

Clueless
De klassieker. Als je deze nog nooit gezien hebt: schaam je. Een wegkijker is het zeker. Het leven van de super populaire Cher verandert als ze twee nieuwe jongens ontmoet. Een zeker-niet-verkeerde klasgenoot en een ex-stiefbroer. Deze mag je niet-niet gezien hebben.

The Sweetest Thing
Een heerlijke grappige meidenfilm met een heuse piemel-song. Camerion Diaz, Selma Blair en Christina Applegate zijn beste vriendinnen en hebben het supergezellig met elkaar. Ze hebben de grootste lol totdat er één van hen verliefd wordt.

Home Alone 1
Tussen dit rijtje horen natuurlijk ook een aantal kerstfilms, en welke films passen daar nou beter bij dan de Home Alone films? Wel alleen de eerste waar Macaulay Culkin inspeelt, want dat blijft de enige echte Kevin.

Mean Girls
So fetch! We all know this one. Cady komt uit Afrika en wordt eenmaal terug in Amerika op haar nieuwe middelbare school in de populaire kliek opgenomen. Wanneer de ex-vriend van de leidster van het kliekje een oogje op Cady krijgt breekt de hel los.

Alle Scary Movie films
Do we need to say more? Dit zijn gewoon heerlijke films en stuk voor stuk parodieen. Al wil je een guilty pleasure marathon houden, ga dan zeker deze films kijken.

Police Academy
Deze staan sinds kort op Netflix en wij houden ervan. De deuren van de politieacademie gaan open en daar komen allemaal rare figuren op af. Super grappig. Wij hopen dat de andere delen ook snel op Netflix komen te staan.

READ NEXT
12 Netflix series die je nu kunt kijken
Deze series op Netflix hoor je gezien te hebben
O-M-G, Netflix kijken zonder internet? Yes please!

Photo credit: celebuzz

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites