Healthy snacks for women on the go

Deze snelle tussendoortjes zijn wél gezond...

We doen allemaal ons best om gezond te eten en te sporten (gaat ook vaak genoeg mis, hoor). Maar de meesten van ons gaat dit makkelijker af als we thuis zijn, en alle gezonde ingrediënten bij de hand hebben. Onderweg of op het werk is het vaak lastiger om te kiezen voor een healthy tussendoortje. Terwijl dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn (vaak vergeet je zelfs de meest voor de hand liggende snacks). Wij hebben vijf gezonde snacks on the go voor je op een rijtje gezet. Deze tussendoortjes zijn stuk voor stuk gezond, lekker én makkelijk mee te nemen!

Healthy snacks for women on the go
Fruit

Keuze genoeg! Vaak belandt er een makkelijke banaan of appel in je knappe tas… Niets mis mee! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor mango, meloen, ananas… Snijd het vooraf in stukjes en neem het mee in een plastic bakje (veel gezonder dan voorgesneden fruit uit de supermarkt). Of maak er direct een lekkere fruitsalade van. En blueberries (vol met antioxidanten) willen we ook nog wel eens vergeten…

Noten

Noten zijn een makkelijk tussendoortje. Ze helpen je honger te stillen en je huid vitaal te houden. Walnoten, amandelen of hazelnoten (om er een paar te noemen) zijn ontzettend lekker! Ga wel voor de ongezouten en ongebrande versie (hier zitten de meeste voedingsstoffen in). Nog een pluspunt: door noten val je ’s avonds sneller in slaap, hoe fijn! (En deze etenswaren helpen je ook een handje).

Pure chocolade

Échte pure chocolade met minimaal 70 procent cacao is gezond (cacao bevat voldoende antioxidanten om healthy te zijn). En zo’n fijn stuk chocola zorgt ervoor dat je langer verzadigd blijft en dus minder snel trek krijgt. Wil je liever iets bijzonders maken van je chocolate snack? Maak dan deze guilt-free brownies!

Magere yoghurt

Je denkt nu misschien: het ging toch om snacks die je makkelijk mee kunt nemen? Soms moet je bij het meenemen van gezonde snacks een beetje creatief zijn, toch? Net zoals bij fruit, kun je yoghurt natuurlijk ook gewoon meenemen in een miniverpakking (laat ‘m niet de hele dag in je tas zitten). Toch geen zin in yoghurt? Het doet ook wonderen voor je haar!).

Rauwe groente

Rauwe groente klinkt natuurlijk niet echt gezellig. Maar het is wel ontzettend gezond en lekker! Neem wat snoeptomaatjes, schijfjes komkommer of worteltjes mee. Vind je het maar saai? Neem dan een heerlijke hoemoes dip mee!

Source: Happily Grey

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites