Vijf dingen om gedaan te hebben voor het einde van 2016

Check, check, dubbelcheck je to-do lijstje!

2017 is almost a fact! En dus is het ook de hoogste tijd om een aantal dingen nog voor het nieuwe jaar op een rijtje te zetten. Wij hebben voor jou een makkelijk lijstje zodat je sowieso niks vergeet!

Grote schoonmaak
Nee, niet in je huis, maar van je computer! Geef je laptop, computer of harde schijf een grote schoonmaak en ga fris het nieuwe jaar in. Maak meteen een back-up om te voorkomen dat je je gegevens kwijtraakt in 2017.

Pictures
Print de aller, allerleukste foto’s en herinneringen uit en hang ze op. Een hele muur vol met je mooiste momenten uit 2016 zorgt ervoor dat je met een goed gevoel 2017 ingaat!

Money, money, money
Niet iedereen viert zo gezellig NYE als jij, want er zijn genoeg mensen op de wereld die het iets minder goed hebben. Maar jij kunt ze helpen! Doneer wat geld naar een goed doel of geef iets aan de armen. Je kunt natuurlijk ook al die lieve snoezige diertjes helpen en een goed doel voor dieren steunen! Wie weet is het wel een mooie gedachte om in 2017 elke maand iets te doneren?!

Goede voornemens
Maak een lijstje van goede voornemens en streep aan het einde van januari af welke je al hebt bereikt. Je hoeft het heus niet zo serieus te nemen, het is juist leuker als er een beetje humor in zit!

Laatste puntjes op de i
Maak die ene afspraak of begin volgende week echt met schoonmaken en opruimen. Je gaat veel lekkerder het nieuwe jaar in als je met een schone lei begint!

Oh, en vergeet natuurlijk niet te genieten vanavond! Have fun!

READ NEXT
> 11 gedachtes als je wakker wordt met een kater
> 15 gedachtes als je trein wéér vertraging heeft
> 43 gedachtes als je in de Primark bent

PHOTO CREDITS: ineverstoplearning.tumblr.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites