Het nieuwe gezonde drankje: cactuswater!

Healthy is the new sexy...

Inmiddels zijn we er helemaal van overtuigd dat we voor een gezonde levensstijl toch ècht aan het kokoswater moeten… Helemaal healthy (en Instagramwaardig). Maar tegenwoordig is er een alternatief voor dit tropische drankje (waar je u tegen zegt). Cactuswater is namelijk ook ontzettend lekker en héél gezond! Voor wat extra overtuigingskracht hebben wij de benefits van ons nieuwe favoriete drankje nog even op een rij gezet.

De voordelen van cactuswater

De smaak

Het eerste voordeel is natuurlijk de smaak. We weten inmiddels wel dat gezond en lekker heel goed samen kunnen gaan (zo maak je namelijk de àllerlekkerste chocolade koekjes). Cactuswater heeft een heerlijk zachte bessensmaak (Yummy!).

Het ideale sportdrankje

Drink het voor of tijdens het sporten want het draagt bij aan betere sportprestaties. Cactuswater zorgt ervoor dat zuurstof beter door je lichaam wordt gestuurd, waardoor je minder snel moe wordt. Ook na het sporten doet het z’n werk: het spierherstel zal namelijk worden versneld.

Een stralende huid

Het drankje bevat dezelfde (pigment-)antioxidanten als rode bieten (alleen dan 24 keer zoveel). Deze antioxidanten zorgen voor een mooie glow op je gezicht én het vermindert wallen en donkere kringen (hoe fijn is dat!). (Dit kun je trouwens ook doen tegen wallen).

En nog een héél prettig voordeel…

Daarbij verzacht het ook nog eens je kater na een flink avondje stappen (en hier lees je nog meer anti-kater tips).

Reden genoeg om het eens te proberen, right?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites