Het snelst vet verbranden doe je zo!

Had je dit maar eerder geweten!

De zomer mag dan wel over zijn, maar doe jij er ook alles aan om dat super strakke en fitte lijf te krijgen? Good job! Maar je wilt natuurlijk wel dé work out doen, waarmee je dan ook het snelst vet verbrandt. Want resultaat boeken is natuurlijk de beste motivatie om weer met je billen van de bank te komen en weer in actie te gaan! Maar welke work out moet je nou doen om in een razendsnel tempo vet te verbranden? Er is namelijk een exercise waarmee je volgens kenners het aller snelst vet verbrandt. En om je helemaal gelukkig te maken: de oefening duurt maar vier minuten! Knoop je haar in een praktisch sportkapsel en get ready!

Omarm Tabata! Dit is eigenlijk niets nieuws, want jaren geleden werd deze vorm van oefeningen al bedacht door de wetenschapper Izumi Tabata. Waarschijnlijk klinkt de HIIY (high intensity interval training) je bekender in de oren. Alleen wordt deze interval-trainingen met Tabata de lat nog een stukje hoger gelegd. De intervals zijn namelijk korter en daardoor heb je minder lang rust. Het is dus intenser dan de ‘gewone’ interval-training en daardoor boek je sneller resultaat. Met deze work out verbrand je zo’n 13 calorieën per minuut! Maar let op: doe dit NIET na het sporten!

How to do it?
Het bestaat uit oefeningen van twintig seconden van maximale inspanningen, gevolgd door tien seconden rust. Dit moet je acht keer herhalen, en zo heb je een intensieve training van 4 minuten. Je kunt elke oefening doen die je wilt, zolang je maar twintig seconden lang je maximaal inspant.

En lees ook eventjes de ontbijtjes die jou gegarandeerd gaan helpen met afvallen!

Source: Happilygrey

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites