How to: het uitmaken zonder een bitch te zijn

Let's stay friends!

Als jij het met iemand uitmaakt, of uit wilt maken, zit je er niet op te wachten om gelabeld te worden met “bitch”. Zo’n label krijg je natuurlijk wel snel als je iemand dumpt. Gelukkig hebben wij voor je het e.e.a. verzameld, waardoor je de kans aanzienlijk verminderd dat jouw ex-in-wording naar over je zal praten.

 1. Keep it sweet
  Aangezien we allemaal vastgeplakt zitten aan onze smartphones, is ’t eigenlijk het makkelijkst om hem “even” een appje te sturen. Maar hallo: wij zijn independent women. Wij hebben écht wel eens iets ergers meegemaakt dan een jengelende ex (lees: gebroken nagels), dus dan kun je het net zo goed face-to-face vertellen. Kunnen jullie elkaar de volgende keer ook gewoon weer aankijken als je tegelijkertijd een drankje besteld aan de bar.
 2. Laat de deur niet ‘op een kiertje’ staan
  Als je het uitmaakt, maak het dan ook écht uit. Geef aan dat het echt over is en dat hij nu geen tweede kans meer verdiend. Maar bewaar wel z’n nummer… Dan weet je in de toekomst tenminste waar je al die gekke drunk-but-still-in-love appjes van krijgt.
 3. Blijf welkom in het restaurant
  Laat je niet te veel gaan. Je kunt misschien wel boos zijn omdat hij echt een nare streek heeft uitgehaald, maar hou het netjes. De personen naast je hoeven niet gedetailleerd te horen wat Mr. Wrong allemaal fout heeft gedaan. En je kunt je de volgende keer ook gewoon weer vertonen in dit restaurant, zonder je te hoeven schamen. 
 4. Go hard or go home
  Je zult bij dit soort situaties al-tijd zien dat een andere ex je ineens appt. “Tijd niet gesproken, zin om gezellig een drankje doen?”. Als je na een break-up ergens zin in hebt, is het wel in een flink glas wijn. Maar een drankje doen met je ex in deze situatie is misschien niet helemaal een top plan. We weten ook allemaal hoe dit eindigt. En de jongen die je net gedumpt hebt, krijgt dit natuurlijk vast te horen..

READ NEXT:
Zo lang duurt het om over een break-up heen te komen
Op deze momenten vinden de meeste break-ups plaats!
Waarom pizza beter is dan een vriendje!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites