Hier moet je opletten tijdens een eerste date

Zo weet je of er een tweede date in zit

Het maakt niet uit of je al vaker een eerste date hebt gehad, het blijft spannend! Het is daarom goed om op verschillende dingen te letten. Je zult je hierdoor een stuk zelfverzekerder voelen en hij zal jou daarom nóg leuker vinden. (Dit zijn de dingen waar mannen naar kijken op een eerste date.)

1. Weet waarom je aan het daten bent

Zorg dat je weet waarom je nou eigenlijk aan het date bent. Wat zijn je goals? Doe je dit omdat het leuk is of omdat je echt toe bent aan een relatie? En vraag dit ook aan hem zodat jullie op één lijn zitten over deze date.

 2. Zorg dat je comfortabele kleding draagt

Als je comfortabele kleding draagt zul je je ook meer op je gemak voelen (dit is de beste kleur die je kun dragen naar eerste date). Draag geen te korte rokjes of jurkjes waar je je niet fijn in voelt en zorg dat je niet al te veel bloot ziet (dit kan namelijk een verkeerde indruk opwekken).

3. Kun je jezelf zijn?

Als je nu jezelf al niet kunt zijn, dan zal het de tweede, derde en vierde date ook niet zo zijn. En wanneer je jezelf niet kunt zijn, zul je ook veel minder open naar iemand toe zijn. Je zult je niet op je gemak bij hem voelen en hem daarom minder snel dingen over jezelf vertellen.

4. Luister goed

Door goed te luisteren kun je weten of hij echt het type is waar jij op zou kunnen vallen. Als je goed luistert zul je een een stuk geïnteresseerder over komen. Zo geef je hem een ook fijn gevoel en je kunt erachter komen of er een tweede date inzit.

5. HAVE FUN!!!

Het allerbelangrijkste van een eerste date is dat je plezier hebt. Hoe kun je anders een relatie met iemand beginnen? Als er niets aan is, kun je er maar beter mee kappen. Maar als je er echt van geniet en je merkt dat jullie een match zijn dan zal de eerste date ook een stuk minder awkward zijn!

Benieuwd waar hij nou echt nog aan denkt na jullie date?
Dit is wat hij onthoudt na jullie eerste date!

En heb je binnenkort een date, maar weten jullie nog niet waar?
5 plekjes waar je heen kunt gaan voor een geslaagde date

PHOTOCREDITS : SKINNYSTICKS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites