Hoe neem je nou een tijdloze tattoo?

Zo ga je voor de juiste tattoo!

Een tattoo is inmiddels eigenlijk net zo gewoon als een oorbel. Waarschijnlijk kijkt je oma er ook niet eens meer van op (oké zij misschien nog wel). Heel veel mensen denken erover om een tatoeage te laten zetten. Hier vind je allemaal tattoo-inspiratie maar hoé kies je nou voor een tijdloze tatoeage? Wel zo belangrijk, aangezien ‘ie natuurlijk in principe voor altijd op je lichaam blijft.

Trends

Allereerst, probeer niet te veel met de trends mee te gaan. Hoe leuk je het nu ook vindt, een trend verdwijnt ook altijd weer. Misschien vind je hem over een paar jaar helemaal niet meer leuk en dan zit je er maar mooi mee.

Quotes

Hetzelfde geldt voor quotes. Een fijne quote is heel mooi en past misschien op dit moment heel goed bij je, maar dikke kans kans dat het na verloop van tijd helemaal niet meer bij jou aansluit. Quotes zijn vaak ook heel trendgericht, en bij trends moet je dus altijd even goed nagaan of je dat wilt.

Persoonlijk

Ook moet je gaan voor een tattoo die echt bij jou past. Niet wat op dit moment bij je past, maar waar je je hele leven iets aan hebt. Een tijdloze tattoo die past bij jouw persoonlijkheid, waar je je helemaal fijn bij voelt en die echt van jou is.

Nadenken

Best belangrijk: denk er lang genoeg over na. We snappen dat als je er heel enthousiast over bent, je jezelf het liefst gisteren nog had willen laten tatoeëren. Soms vind je het op dat moment helemaal geweldig, maar je moet er ook over een paar maanden nog steeds hélemaal achterstaan. Neem er dus echt de tijd voor.

Research

Doe goede research. Zorg dat je tekst of symbool ook écht klopt en laat het door meerdere mensen checken. Niet alleen door je vader of  de buurvrouw maar als je bijvoorbeeld een chinees teken laat zetten, laat dat dan checken door iemand die de Chinese taal goed kent.

Bang dat je later spijt krijgt?
> Zo voorkom je spijt van je tattoo

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites