De fijnste hotspot om te shoppen op dit moment

Als je even geen zin hebt in de drukte van Amsterdam.

Als je een dagje gaat shoppen (met vriendinnen) denk je direct aan Amsterdam. De grote stad met de meeste winkels, de 9 Straatjes, de grote warenhuizen. Hier kom je zeker met meerdere tassen thuis. Maar wat als we je vertelden dat dit ook in een winkel kan, vlakbij Amsterdam? Waar je gewoon voor de deur kan parkeren, waar je direct je kleding kan laten vermaken en waar je een nieuwe outfit van top tot teen kan shoppen? Klinkt goed, he?

LUTZ in Vinkeveen

Vinkeveen ligt tussen Amsterdam en Utrecht in. Als je dus een dagje eropuit wil, is Lutz in Vinkeveen een goede uitkomst. Als je hier je eerste stap binnenzet kijk je je ogen uit. De winkel is maar liefst 1000m2 groot en heeft meer dan 200 merken. Betreden is dus op eigen risico, want het is vrijwel gegarandeerd dat je met meerdere tassen de deur uitloopt. Met merken zoals Anine Bing, Baum und Pferdgarten, Malene Birger, Ganni en ga zo maar door. Hier is je portemonnee niet veilig.

Bij LUTZ kan je gerust een hele middag vertoeven. Of je nou een nieuw jurkje nodig hebt of een compleet nieuwe outfit, hier ga je het vinden. Want naast kleding zijn er ook tassen Furla (!), sjaals van Essentiel Antwerp, zonnebrillen van Le Specs en schoenen van Toral. Kortom, everything you need and want. 

Enne, je vriend, broer, man of buurman kan gewoon mee. Ze hebben namelijk ook een hele grote mannenafdeling waar genóég te vinden is voor hem. Hij hoeft dus echt niet op een bankje te wachten naast al jouw aankopen van die dag.

Liever shoppen vanuit huis? Je kan dag en nacht shoppen bij Lutz via Lutz.nl.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites