7x de leukste hotspots om te lunchen

Did someone say food? *hearteyes*

Kom je vaker bij dezelfde tent en heb je af en toe geen idee meer waar je anders moet lunchen? We help you out! De redactie is namelijk dol op eten buiten de deur, dus wij hebben een paar van onze hotspots voor jullie samengesteld. 

Hete Kolen – Amersfoort 
Hete kolen is een super trendy restaurant. En niet zomaar een! Ze barbecueën namelijk bínnen om je stukje vlees of vis zo mals mogelijk te serveren. Het restaurant wordt gerund door hipsters (lees: hippe mannen), die ervoor zorgen dat je een topavond hebt. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, je kunt lekker eten voor relatief weinig geld. Hete kolen heeft zich gespecialiseerd op het perfectioneren van klassiekers, maar dan wel met een eigen twist!

 

SAMEN – Alkmaar
Een Grand Café gevestigd midden in het centrum van Alkmaar met twee etages wine-and-dine plezier. De sfeer binnen is gezellig door de trendy aankleding en de muziek is lekker loungy. De gerechten worden dagvers bereidt, very healthy, en voor de prijs hoef je het niet te laten! De vrij-mi-bo kun je op vrijdag gerust voortzetten tijdens de wekelijkse Swinging SAMEN borrel.

 

De Ysbreeker – Amsterdam
Aan het begin van de 20ste eeuw veroverde ‘De Ysbreeker’ een vooraanstaande plaats in het Amsterdamse artistieke en politieke leven. Het was het centrum van de ‘Sturm und Drang’ beweging en een ontmoetingsplek voor gezichtsbepalende figuren van de SDAP. Uit die tijd stamt ook de spelling van De Ysbreeker. De Ysbreeker zit tot op de dag van vandaag op een toplocatie in Amsterdam, namelijk aan de Amstel. In de zomer kun je lekker op het terras genieten in het zonnetje, maar in de winter kun je binnen ook zeker gezellig vertoeven! De lunchkaart is uitgebreid, voor ieder wat wils.

 

By Lima – Haarlem
Bij By Lima kun je terecht om lekker uitgebreid te ontbijten of lunchen met cold-pressed juices, maar als je haast hebt kun je ook iets to go meenemen. By Lima werkt met biologische seizoensproducten en proberen zo veel mogelijk E-nummers en suikers te vermijden. Cute én healthy (yesss
)! De menukaart is een feestje om naar te kijken, zonder te weten wat je er kunt eten. De keuze is reuze, we love it! 

 

Canvas, Volkshotel – Amsterdam
Als je kans hebt op een vrije, mooie zomerdag, ga dan eten bij het Canvas restaurant in Het Volkshotel. Het uitzicht reikt zich 360 graden uit over Amsterdam. In het weekend tovert het restaurant zich om tot Club Canvas. Simpele, Nederlandse en Franse gerechten kenmerken Canvas. De prijzen zijn erg betaalbaar voor zo’n hotspot hoog in de lucht!

 

Memory Lane – Rotterdam
Mooi, lekker en met liefde gemaakt! De kaart is erg fijn, wij krijgen er honger van. Ben je binnenkort een dagje in Rotterdam? Voor je lunch raden wij jou Memory Lane zeker aan! 

Meneer Smakers – Utrecht
Natuurlijk willen we zo gezond mogelijk blijven eten, maar een hamburger op z’n tijd moet kunnen. Voor lekkere burgers reis je wel af naar Utrecht. Elke burger heeft zijn of haar eigen naam. Het restaurant ziet er van binnen gezellig uit met handgeschreven chalkboards en authentieke stoelen en tafels. Handig: they do take out!

 

READ NEXT:
Dit zijn de 10 leukste sushi restaurants van Nederland!
How to do in 48 hours: Londen!
Dit zijn de beste healthy meal delivery services in Nederland

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites