6 IKEA-geheimen die je nog niet kende

En deze gaan je volgende bezoekje nóg beter maken.

Sommigen van ons gaan het liefst in de IKEA wonen. Anderen komen er vooral voor de accessoires, leuke plantjes óf die overheerlijke gehaktballetjes. Hoe dan ook, na al die bezoekjes aan de IKEA dachten we toch wel dat we alles al wisten over de meubelgigant. Maar dit blijkt niet zo te zijn. Wij onthullen de IKEA-geheimen die écht nog niemand weet. En deze gaan je volgende bezoekje nóg beter maken.

Via de uitgang naar binnen

Dat winkels op een slimme manier worden ingericht, wist je waarschijnlijk al. En natuurlijk is dat ook bij de IKEA het geval. Hoe langer je in de winkel blijft, hoe meer je namelijk koopt. En tsja, bij de IKEA moet je nogal wat gangen door. Wat je hieraan kunt doen? Gewoon via de uitgang naar binnen gaan. Je bent dan direct bij het magazijn en de kassa’s zonder dat je de hele winkel door hoeft te lopen.

Buy it all

De modelkamers van de IKEA worden altijd tip-top ingericht door experts. Het komt dus wel eens voor dat de kamers zo in de smaak vallen dat mensen alles in één keer willen kopen. Yes, dat is dus gewoon mogelijk. Goed om te weten.

Zoveel bochten

Is het je wel eens opgevallen dat je in het showroom-gedeelte nooit een lang recht stuk kunt lopen? Dat komt doordat er elke 15 meter een bocht is geplaatst zodat klanten zich niet vervelen en uiteindelijk meer kopen. Dat is dus de reden dat je je auto elke keer weer vol moet laden met spullen die je niet nodig had.. Als je dit dus wil voorkomen, volg dan tip 1.

Slaap lekker

Als je dacht dat het verboden was om te slapen op de bedden, hebben we heel goed nieuws. Er is een regel dat álle items in de showrooms gebruikt en getest mogen worden. Mocht je van al die bochten dus enorm moe worden, doe dan gewoon even een dutje op een van de bedden.

Geheime doorgangen

In verband met de veiligheid zijn er in elke IKEA winkel geheime doorgangen. Deze worden natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk gemaakt maar áls je ze ontdekt, kun je veel sneller de winkel door. Helaas zijn ze wel zo slim om deze doorgangen regelmatig te veranderen. Goed opletten dus!

De IKEA-app

Het is niets nieuws, het is er al jaren, maar wij hadden er nog nooit van gehoord. En dan delen we dit natuurlijk met je. Met de IKEA-app kan je dus door middel van augmented reality meubels plaatsen in je huis en bekijken hoe het staat. Perfect! Bekijk hier hoe het werkt.

Zin om te shoppen? Dit zijn de leukste interieurtrends van dit jaar:
> Dit zijn dé leukste interieurtrends van 2018

Wil je je woonkamer opnieuw inrichten? Lees dan deze tip:
Waarom je je woonkamer altijd moet inrichten om dit ene item heen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites