Dit zijn de leukste indoor festivals waar je heen wil dit najaar

Deze kende je waarschijnlijk nog niet allemaal!

Ben jij in de zomer ook bijna ieder weekend op het festivalterrein te vinden? Dan zijn de herfst en de winter waarschijnlijk niet jouw favoriete seizoenen. Je zit nu al te kijken naar welke festivals je volgende zomer gaat. Maar wees niet getreurd, ook in de herfst en in de winter zijn er genoeg indoor festivals waar je heen kunt gaan. Dit zijn ze:

Herfstdrift (Nijmegen)

Op zaterdag 25 november kan je dansen in de Vasim in Nijmegen tijdens het Herfstdrift festival. De Vasim is een oude fabriekshal in Nijmegen waar de sfeer altijd goed is. De zaal is ruim en je kunt terecht bij wel zeven verschillende podia. Genoeg keuze dus. Fan van Techno? Dan is dit festival een aanrader voor jou. Koop je tickets hier.

London Calling Festival (Amsterdam)

Dit popfestival heeft alternatieve bands uit de hele wereld opgeroepen om hier te komen optreden. De bands die op het festival kwamen opdagen bij eerdere edities, zijn al vaker doorgebroken. Op 27 en 28 oktober kun je in Paradiso in Amsterdam de bands en song writers live bewonderen. Het 25-jarig bestaan van dit festival wordt dan extra groot gevierd. Koop je tickets hier.

Watermeloen (Arnhem)

Houd je van R&B en hiphop? Dan is Arnhem de place to be. Op zaterdag 18 november kan je in Luxor Live dansen op de leukste R&B, hiphop en dancehall tunes van de 90’s tot en met nu. Extra leuk: er wordt gratis snoep en watermeloen-ijs uitgedeeld. De sfeer in Luxor Live is altijd goed en het festival is iets kleinschaliger, dan raak je je vriendinnen tenminste niet zo snel kwijt. De kaartverkoop gaat vaak hard, wees er snel bij. Koop je tickets hier.

Awakenings (Amsterdam)

Awakenings is ook een festival dat je niet wilt missen. Het wordt op meerdere dagen in oktober georganiseerd. Voor 18 en 20 oktober zijn er nog kaarten verkrijgbaar. Op de 18de kan je dansen tot in de allerlaatste uurtjes tot 8 uur ’s ochtends (voor de echte diehards onder ons). De 20ste kan je je van 4 uur ’s middags tot 10 uur ’s avonds vermaken. De locatie is de Gashouder in Amsterdam. Koop je tickets hier.

Urban Royale (Eindhoven)

Urban liefhebber? In het beursgebouw in het Brabantse Eindhoven kun je genieten van muziek van hele grote bekenden. Denk aan Lil Kleine, Ronnie Flex en Broederliefde. Deze kans mag je niet missen. Op zaterdag 14 oktober kun je erbij zijn. Koop je tickets hier.

Encore (Amsterdam)

Ook op Encore festival kun je dansen op goede R&B, hiphop en andere verwante muziekstijlen. Je kunt dansen op de laatste releases, de bekendste classics en vergeten parels. De sfeer bij Encore zit er altijd goed in. Je kunt nog tickets bemachtigen voor in oktober en december. Fotohokjes en cocktailbars kun je tijdens dit festival in de Melkweg ook vinden. Het vijf-jarig bestaan van dit festival wordt op 1 december gevierd in AFAS Live. Koop je tickets hier.

Vunzige Deuntjes (heel Nederland)

In alle maanden van het najaar kan je in veel verschillende steden naar Vunzige Deuntjes. Vunzige Deuntjes tourt door heel Nederland en ze organiseren zelfs een Halloween feest in Haarlem en Alkmaar. Check de data op de Facebookpagina van Vunzige Deuntjes en kijk of jouw stad erbij zit!

Je wil natuurlijk wel dat tegen het einde van het festival je make-up nog steeds flawless zit.
Zo blijft je make-up écht de hele dag (en nacht!) zitten

En nog een beetje extra inspiratie nodig voor je party outfit?
Dit zijn de belangrijkste tips voor je outfit

Zo overleef je de dag na je festival:
De beste manier om te detoxen na een heftig weekend
De kater komt niet later: fris opstaan na het drinken
Met deze katershot ben jij binnen no time van je kater af

PHOTO CREDITS: UNKNOWN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites