Deze app maakt jouw Instagram story 10 x leuker

Leave a little sparkle wherever you go

Ben je ook fan van Insta-stories? Wij zeker wel. Met Insta-stories kun je jouw verhaal veel leuker maken dan met bijvoorbeeld Snapchat. Creatief zijn met geschreven teksten voor in je film of foto? Kan gewoon. Leuke hashtags toevoegen? Geen probleem. Alles ziet er mooi uit in de Instagram stories! Er bestaan ook Instagram story apps waarmee je jouw story nóg leuker kan maken. Van de volgende app zijn wij helemaal fan:

You were born to sparkle

Heb je die glitters in de verschillende stories van mode- en beauty vloggers ook wel eens gezien? We hebben het mysterie voor je ontrafeld: de app waarmee je deze glitters aan je story kan toevoegen heet Kirakira+. Je kan deze app voor een euro en 9 cent aanschaffen in de Apple store en de Google play store.

Less bittter, more glitter

Je kan letterlijk overal glitter aan toevoegen in je verhaal, ook al is er helemaal geen glitter te zien in real life. Je kan de effecten van de glitters zelf aanpassen en ook bepalen hoeveel glitter je toevoegt aan je Insta-story filmpje. Die 1,09 euro gaat je leven veranderen! 😉

Nog meer lifehacks voor een mooie insta-feed:
Dit is de nieuwste selfiepose op Instagram
De beste plekken in Amsterdam voor een Instagram foto
Dit is HET kapsel voor een perfecte selfie

PHOTO CREDITS: UNKNOWN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites