Georganiseerd (en stijlvol) het nieuwe jaar beginnen? Het kan!

Een kalender in huis saai, oubollig of kinderachtig? Heus niet! Laat je inspireren door de allermooiste interieurs mét kalender of planner!

Een nieuw jaar staat gelijk aan een overschat aan goede voornemens. Misschien wil je wel gezonder eten, zou je wel iets sportiever willen zijn of heb je besloten dat je het op het gebied van mode even helemaal anders gaat doen dit jaar. Een nieuw jaar staat ook voor een nieuw begin, een frisse start, een schone lei. En daar hoort een nieuwe agenda bij, of een nieuwe kalender. Zo eentje waar je bijna zenuwachtig van wordt, de eerste keer dat je er iets in of op gaat schrijven.

De kalender heeft nog een beetje een stoffig imago. We denken al snel aan een slaapverwekkend saaie kantoorplanner of aan een jaarkalender met puppies of The Backstreet Boys. Niet iets waar je huis en interieur veel knapper van worden dachten we zo. Maar het kan ook anders! Er zijn namelijk ontelbaar veel hippe, minimalistische en prachtige kalenders te koop (of zelf te maken) en deze zijn stuk voor stuk een fantastische aanvulling op de rest van je interieur. Ha! Een georganiseerd en tegelijkertijd ontzettend stijlvol leven was nog nooit zo makkelijk geweest.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites