Dit is DE populairste interieurkleur van 2018

En zo verwerk je hem in je huis

Dit jaar waren velvet items in het interieur van je huis trending. We zagen banken met de velvet stof, grote velvet kussens en ook velvet poefs. We houden bij MonStyle altijd onze ogen open voor nieuwe trends wat interieur betreft. Eén trend die ons heel erg aanspreekt, die komend jaar sowieso hot gaat worden, bespreken we vandaag graag met je.

Oceanside

We zien muren, meubels en ook accessoires in één specifieke kleur volgend jaar heel veel: we hebben het over de kleur genaamd ”Oceanside”. Het is een groen-blauwige kleur die je ook echt aan de oceaan doet denken. Super stijlvol vinden wij. Met deze kleur laat je jouw interieur echt knallen. Het kan nog wel wat lastig zijn om deze trend in je huis te verwerken, maar met de volgende tips lukt het jou ook!

Styling tricks

Net zoals bij de meeste trends, is het in het begin altijd even wennen. Ook bij deze trend kan je het best rustig aan beginnen en daarna all-in gaan. Je kan bijvoorbeeld beginnen met kleine accessoires in de Oceanside kleur. Ga voor mooie kaarsen en kaarsenhouders in de kleur of begin met kussens op de bank. Als je de kleur mooi in jouw huis vindt staan, kan je grootser gaan denken en doen! Ga voor één stijlvolle statement stoel in de Oceanside kleur of koop een nieuwe bank. Je kan er ook voor kiezen om de muren in je woonkamer of slaapkamer of welke kamer dan ook een nieuw likje verf te geven. Dat zien we vooral erg veel voorbijkomen op Pinterest.

Keep it simple

Zorg er in ieder geval ook voor dat de rest van je interieur niet te druk is. Zwart en wit laten zich mooi combineren met het groenblauw. Ook hout staat hier mooi bij en laat je huis er net wat ”warmer” uitzien. Daarnaast staan accessoires in goud zilver ook geweldig bij de kleur. Twijfel je nog? Bekijk dan de beelden hieronder voor extra inspiratie. Wij weten in ieder geval dat we aankomend jaar een make-over gaan doen!

 

 

Wil je nieuwe ruimte creëren in je kledingkast?
Dit zijn de 8 trends die we vaarwel gaan zeggen in 2018

Geen zin in trends?
Deze kledingitems gaan wel langer dan een seizoen mee

Spendeer je ook graag je vrije tijd op Instagram?
> Dit zijn DE tips voor een perfecte Instagram feed

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites