INTERNATIONAL CAPSLOCK DAY

YAY!

Het is zover. Vandaar is het International Capslock Day. Toen ik hoorde van het bestaan van deze dag was ik blij verrast: HOERA! Niets namelijk zo enthousiast als een paar gillende hoofdletters. Iets is niet leuk, maar ineens fan-fucking-tastic als er LEUK staat. En het is zo fijn om af en toe, als je even niet meer weet of je nu accent aigu of accent grave in moet zetten, een woord NADRUK te geven.

Mijn teleurstelling was dan ook groot toen ik hoorde dat International Capslock Day juist bedoelt is om de draak te steken met mijn favoriete hoofdletters. Er zijn natuurlijk mensen die iets minder gewend zijn aan het computertijdperk dan ‘wij’, die hele stukken in capitals schrijven OMDAT ZE PER ONGELUK DE CAPSLOCKKNOP IN HEBBEN GEDRUKT EN ECHT WERKELIJK GEEN IDEE HEBBEN WAAR DAT DING ZIT ZODAT ZE ‘M OOK NIET MEER UIT KUNNEN KRIJGEN. Ik vind dat dus best aandoenlijk.

Ik vier International Capslock Day dan ook maar gewoon op mijn eigen manier. Iedereen die vandaag een mail van me krijgt, zal niet als afsluiter fijne dag, maar FIJNE dag krijgen. Want een FIJNE dag vind ik het namelijk.

Meer lezen van Manon?
Komt de netpanty terug?
Je eigen stijl vinden in 8 stappen
Draag je altijd zwart? Zó voeg je kleur toe aan je garderobe

PHOTO CREDITS: ivyrevel

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites