Apple heeft GROOT nieuws over de iPhone 8 en alle modemeisjes worden gek!

O-M-G!

Mede Apple fans opgelet! Zoals iedereen wel weet komt de nieuwe iPhone uit in september en er is super groot nieuws omtrent onze new favorite phone.

Volgens Teen Vogue wordt deze versie namelijk een echte fashion accessory. De iPhone 8 komt namelijk uit in de kleur die ieder mode meisje wil hebben, namelijk: licht roze. Benjamin Geskin, Apple product kenner (heeft al meerdere juiste Apple aankondigingen gedaan in het verleden) sprak deze aankondiging uit. Sounds legit!

Er is nog geen duidelijke release datum voor de nieuwe Apple telefoon. Ook weten we nog niet zeker of de kleur van de iPhone ook echt ‘lichtroze’ gaat heten. Andere potentiële namen zijn: millennial roze of copper gold. De naam maakt ons niet uit, als het maar roze is!

De nieuwe iPhone krijgt een nieuw handig snufje. Hij wordt namelijk draadloos oplaadbaar. Handig! Ook krijgt de nieuwe telefoon geen home button, wij zijn dus héél benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en kunnen niet wachten om hem aan te schaffen. Hieronder alvast een voorproefje. Zo gaat de roze beauty er waarschijnlijk uit zien 😉

Meer over de iPhone?
Op deze manier kan je het geluid van je iPhone NOG harder zetten

 

PHOTO CREDITS: BESTBACKUPS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites