Waarom de iPhone 8 bovenaan je wish list hoort te staan

Dit wordt de allermooiste iPhone OOIT

Als we heel eerlijk zijn waren we niet heel enthousiast over de vernieuwingen van de iPhone 7. Hij zag er exact hetzelfde uit als de vorige en we waren ook niet blij met de nieuwe iPhone oortjes. De camera heeft ons wel verrast, maar qua design laat het nog wel het een en ander te wensen over. Gelukkig belooft Apple daar met de nieuwe iPhone 8 alles goed te maken.

De allerknapste

De iPhone 7 heeft qua looks niet echt een update gekregen, maar de eerste selfies van de iPhone 8 zijn prachtig. Het scherm is aan de zijkanten afgerond. Dit hebben we al eerder gezien bij de Samsung Galaxy S7 Edge maar het doet toch wat met je.

Push the button

Ja, dat kan dus niet meer. Volgens de geruchten verdwijnen alle knopjes op de iPhone en worden er alleen nog maar touch buttons gebruikt.

Angstaanjagende technologie

Wij moeten nog even bijkomen dat onze telefoon onze vingerafdruk kan lezen maar inmiddels zijn ze al zover dat er een scan op zit die je ogen scant. Het is nog niet zeker of deze functie op de iPhone 8 komt, maar ze zijn er in ieder geval mee bezig. We hoorden ook een vage roddel dat de telefoon kan vertellen hoe degene tegenover je zich voelt aan de hand van warmte en gedrag, vinden wij een beetje creepy…

Goed verzekerd

Zorg dat je een goede verzekering hebt afgesloten voor deze nieuwe telefoon. Hij is namelijk gemaakt van glas gemaakt, dus als je al ervaring hebt gehad met een gebroken scherm, zorg ervoor dat je een goede verzekering afsluit. De iPhone 8 is namelijk niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant van gemaakt van glas. Be careful!

Draadloos

Bij de iPhone 7 waren we allemaal in rep en roer. De oortjes hadden namelijk geen snoer meer en wij waren allemaal als de dood dat we onze oortjes kwijt zouden raken. Maar, beter nieuws, tegenwoordig wil Apple ook de opladers draadloos maken. Alleen daarom willen we deze iPhone, nooit meer gebroken, vergeten of kwijtgeraakt kabels. The end of an era.

Tips voor je iPhone nodig?
Zo krijg je een ander lettertype in WhatsApp
Zo werkt je batterij echt langer!
Door deze fout gaat de batterij van je iPhone veel sneller leeg

iphone x

 

PHOTO CREDITS UNKNOWN & TECHLABOR

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites