je droombaan te pakken! this is next

Je hebt er onwijs hard voor gewerkt en nu is het zover! Je hebt je droombaan te pakken, gefeliciteerd!   Nu is het tijd om die eerste werkdag te gaan rocken met al het zelfvertrouwen van de wereld in je zak en wij vertellen je hoe.

Naast hoe je jezelf presenteert is het ook van belang de essentiële spullen in te pakken. Zo ben je vanaf nu elke dag voorbereid en productief. Pluspunten!

Kies voor een tas in een neutrale kleur, groot genoeg voor alle spullen die je nodig hebt en goed te combineren is met al je werk outfits.

Een dayplanner is een absolute essential om altijd bij je te hebben. Schrijf al je taken op en afvinken maar! Zo zie je nooit meer iets over het hoofd.

Pennen heb je altijd nodig. Je weet maar nooit wanneer je klaar moet zitten om notities te maken! Gooi ze niet los in je tas want dan raak je ze altijd kwijt. Een mooi etui biedt uitkomst. Eentje die groot genoeg is werkt fijn! Kun je ook nog handigheidjes als elastiekjes, haarspeldjes en lippenbalsem kwijt zodat je altijd verzorgt voor de dag komt.

Een goed horloge mag niet missen aan je pols. Je hebt de tijd altijd bij de hand en bent niet meer afhankelijk van telefoon of computer. Verder maakt een mooi horloge je look altijd stijlvol en chic.

Een waterfles is belangrijk bij je te hebben, stay hydrated ladies! Je kunt hem elk moment van de dag bijvullen en wanneer je voor een matte, neutrale variant gaat kun je hem tijdens meetings prima op tafel laten staan.

Tegenwoordig gaat praktisch alle communicatie digitaal. Daarom is het een goed idee een powerbank aan te schaffen. Zo ben je ook onderweg altijd online en bereikbaar!

Sticky notes plakten we vroeger met liefde overal op omdat het er gewoon leuk uitziet. Die tijd is voorbij, want nu heb je die serieuze baan te pakken. Zorg er wel voor dat je altijd sticky notes in je tas hebt zitten zodat je spontane ideeën en inspiratie met anderen kunt delen.

READ NEXT
8 dingen die stijlvolle vrouwen nooit naar werk dragen
Zo lukt het je echt om 2 liter water per dag te drinken
Zo draag je sneakers naar je werk

PHOTO CREDITS: ardaisy

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites