Deze vrouw weet precíes wat Kate Middleton draagt

Mallory heeft namelijk al 250 outfits precies hetzelfde als Kate!

Soms kom je weleens een outfit van een celebrity tegen en denk je: waar heeft ze die leuke outfit toch vandaan? Uiteindelijk zit je een uur verschillende websites af te struinen, maar met weinig resultaat. Het is toch nog best een lastig klusje. Maar dit geldt niet voor de 31-jarige Mallory Bowling.

De Amerikaanse Mallory is sinds 2007 al groots fan van Kate Middleton. Maar na de Royal Wedding werd ze misschien wel Kate’s állergrootste fan. Mallory kreeg er namelijk een nieuwe hobby bij: ze zoekt elke outfit die Kate draagt op en als ze het leuk vindt, voegt ze het toe aan haar eigen collectie. Op dit moment zit ze al op 250 items die hetzelfde zijn als die van Kate. Say what?

Hoe doet ze dit toch?

Mallory krijgt bij het zoeken naar de outfits veel hulp van haar 17.500 volgers. Daarnaast helpen websites zoals eBay, Poshmark en Depop haar ook een handje. Toch heeft Mallory wel een paar regels voor zichzelf opgesteld. Zo mag ze niet meer geld uitgeven dan 225 euro. Ook mag ze niet twee keer hetzelfde item kopen.

To be continued

Voorlopig is Mallory nog niet van plan om te stoppen. Ze heeft pas geleden haar coupe net zo geknipt als dat van Kate. Ook is er steeds meer vraag vanuit haar volgers of ze de linkjes van haar outfits wil delen op Instagram en op haar blog ‘The Palace Avenue’. Het enige wat nog ontbreek is een ontmoeting met de enige echte Kate Middleton zelf.

https://www.instagram.com/p/B2B2sOsnQ8P/
https://www.instagram.com/p/BuoKWH9FIH7/
https://www.instagram.com/p/BuUFRjoFrLe/
https://www.instagram.com/p/BzqRiubHbNR/

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites