Lezen: ‘Heb je nou al een vriend?’

Een snelcursus gevat uit de hoek komen.

O men, bestaat er een meer irritante vraag? Wij denken van niet. Of misschien toch wel: ‘Gaan jullie nu aan kinderen beginnen?’ En zo zijn er eigenlijk nog wel tientallen vragen die gewoon vervelend zijn om steeds maar weer aan te moeten horen. Bovendien, wat moet je er op antwoorden?! Is daar wel een antwoord op?

Antwoorden

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen vinden dat soort vragen ook mega irritant en schreven er een boek over. In ‘Heb je nou al een vriend?’ staan 50 vragen en opmerkingen die ook jij vast wel eens naar je hoofd krijgt geslingerd. Zoals ‘Draaf je niet een beetje door met dat feminisme?’ en ‘Zou je dat nou wel doen?’. Ze schreven er ook de antwoorden bij die jij op die momenten kunt geven. Zo kom je lekker gevat over.

Feministen

Marie Lotte en Nydia ken je misschien al wel van hun pamflet ‘Damn Honey’. Dat schreven ze nadat ze het boek ‘Sexy, but tired, but sexy’ van YouTuber Jamie Li hadden gelezen. Ze wilden aan jonge meiden in ons land laten zien dat het prima is zoals je bent en dat je niet altijd maar alles hoeft te doen om er ogenschijnlijk mooier uit te zien. Tenzij je dat zelf wel wilt natuurlijk want ook dat is helemaal prima. Hun nieuwe boek ‘Heb je nou al een vriend’ koop je in de boekhandel of online bij bijvoorbeeld Bol.com.

tagged in lezen, selfcare
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites