Feestje? De Lidl wijn van 5,99 is één van de beste ter wereld

Deze tilt je diner of je feest naar een hoger niveau

Wijn, het maakt iedere vriendinnen avond nóg gezelliger en ieder avondje uit nog legendarischer. Sometimes, wine is just necessary. We proberen graag verschillende wijnen uit en zijn altijd op zoek naar de lekkerste (en soms ook mooiste) flessen wijn. Heb je de glitterwijn al ontdekt?! Deze flessen zien er mega mooi uit en smaken precies zoals je gewend bent. Ben je juist echt op zoek naar goede smaak? Misschien voor bij het kerstdiner? Of voor oudejaarsavond? Dan moet je de wijn van de Lidl dus inslaan. Wij vertellen je waarom!

Wine + dinner = winner

Deze wijn tilt je (kerst)diner echt naar een hoger niveau. Het gaat om een rode Italiaanse wijn, die staat natuurlijke extra fancy bij het diner. De decembermaand is wel altijd lekker duur en je hebt waarschijnlijk al best wat geld uitgegeven aan de mooiste kerstcadeaus en een kerstoutfit, but don’t worry: deze supergoede wijn van de Lidl is heerlijk en heerlijk budget proof!

Afgelopen november werd de wijn van de Lidl uitgeroepen tot één van de beste wijnen ter wereld op de International Wine Challenge. Klinkt niet als zomaar een challenge toch? Is het ook niet. Het is een belangrijke prijsuitreiking in de wijnwereld. Om precies te zijn, heeft de Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva uit 2014 een gouden award gewonnen. Best een mond vol, maar dan heb je ook wat. Eén ding: hij is wel alleen (nog maar) bij de Belgische Lidl verkrijgbaar. Wij zeggen: op naar België! Kunnen we ook gelijk lekkere Belgische chocolade inslaan.

Wist je dat rode wijn nog helemaal niet zo slecht voor je is?
> Bekijk hier welke drankjes wel slecht voor je huid zijn

Wil je wijn leren proeven?
> Zo doe je dat!

Ooit gehoord van een wijntrein? Die bestaat echt.
> En hier kan je een ritje nemen in de trein

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites