5 snelle full-body workouts waar je binnen één week al verschil mee ziet

De tijd begint te dringen!

Dit zijn de laatste lootjes. Als je nu nog wat wilt afvallen moet dat NU gebeuren. Gelukkig heb je MonStyle die de ideale full-body workouts voor je heeft waar je zelfs binnen één weer al verschil kunt zien. Deze full-body workouts moeten dan wel 5 dagen in de week gedaan worden. Doe de workouts 3 keer achter elkaar met sets van 15.

1.Burpee

Begin met je voeten op heupbreedte. Spring dan één keer in de lucht met je handen in de lucht en kom terug net zoals je begon. Zet dan je handen voor je op de grond  en spring één stap naar achteren met je benen. Spring dan weer één stap naar voren en kom weer omhoog met een sprong  en je armen in de lucht.

2. Toe-Touch Crunch

Ga op je rug liggen en strek je benen en armen helemaal. Til dan één been op en tik deze met je tegenover gestelde hand aan. Dus als je je rechterbeen omhoog til, tik je dit been aan met je linkerhand. Zorg dat je het andere been en het andere arm gestrekt houd.

3. Bent-Over Row

Houd twee gewichten in je handen met de handpalmen naar elkaar toe gericht. Neem dan één grote stap voorwaarts met je linkervoet en houdt je rechterbeen gestrekt met een platte voet op de grond. Trek dan de gewichten rechtop omhoog en laat ze dan zakken naar beneden in de richting van je linkerknie. Doe dit hetzelfde met je rechtervoet.

4. Tummy-Toner Push-Up

Begin in de push-up positie met je handen direct onder je schouders. Zak dan naar beneden en trek je linkerknie naar de elleboog. Tik deze aan en ga weer terug naar je begin positie. Doe dit dan met je rechterknie. Als het niet lukt kun je het ook proberen met gestrekte armen.

5.Dumbell Swing

Sta met je voeten op schouderbreedte van elkaar met één gewicht in beide hand. Buig dan je knieën en swing het gewicht naar beneden met je alleen je linkerhand. Kom dan weer omhoog en swing het gewichtje omhoog en pak tegelijkertijd het gewichtje over met je rechterhand.

Ook jij kan deze workout!
>De simpelste 10 minuten workout die ECHT werkt!

Wil je er je bed niet uit voor komen?
>Deze workouts doe je gewoon vanuit je bed

Je hebt helemaal geen sportschool nodig!
>Sporten zonder sportschool doe je zó!

PHOTOCREDITS UNKNOWN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites