Maak jij je tosti al die tijd al verkeerd?

Vanaf nu wil je je tosti altijd zo eten

Ojee reken maar dat ook jij je tosti eigenlijk verkeerd maakt net zoals wij dat deden. De meest gangbare manier om een tosti te eten is natuurlijk met kaas en curry. . of ketchup als sausje. Wij aten onze tosti ook altijd zo, tot voor kort dan want nu weten we hoe we de lekkerste tosti ooit kunnen maken. Zo’n smeuïge tosti zoals je die in restaurants krijgt. Daar is een geheim ingrediënt voor nodig. En die tip delen we graag met jou!

Geheim ingrediënt

Het geheim is… mayonaise. Je zult misschien denken dat deze combinatie niet lekker is, maar wij hebben het geprobeerd en dat is het zeker wel! Niet de meest magere variant maar goed, soms wil je gewoon lekker vet eten. En een tosti an sich is misschien ook niet de meest gezonde keuze die je kunt maken, met zo’n dikke plak kaas die je er op doet. Maar o zo lekker!

Mayonaise

Goed, het recept dus met het geheime ingrediënt. Je smeert de buitenkanten van de broodjes namelijk in met… mayonaise! Jazeker gewoon good old mayonaise! Om je tosti nog wat smeuïger (en oke ook vetter) te maken kun je nog een laagje boter onder de mayonaise doen. Je zult zien dat dit de lekkerste tosti wordt die je ooit zelf hebt gemaakt!

Beter in de pan

Nog een tip om je tosti lekker knapperig te krijgen is om je tosti ouderwets te bakken in de pan! En dus niet gaan zitten pletten in een tosti ijzer. In de pan wordt je tosti super knapperig aan de buitenkant en van binnen heerlijk smeuïg. Nemen we morgen weer een bordje sla, goed? Want balance is key.

READ NEXT
Dit is het SLECHTSTE moment om te eten
How to: gezonde lifestyle starten
De lekkerste snacks voor een movie night

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites