Met deze tips lijkt jouw kamer net een walk-in closet!

Zo krijg ook jij die stijlvolle walk-in closet!

Droom jij ook van zo’n prachtige walk-in closet? Maar kom je al snel back to reality bij het zien van je kleine kamer die bij lange na niet op een walk-in closet lijkt? We kennen het.. Maar gelukkig hebben wij een paar tips voor je waardoor je kamer er toch uit kan zien als een echte mini walk-in closet!

1. Let’s organize

Begin met het sorteren van je kleding en doe je oude kleding (die je niet meer draagt) eens weg (en maak er een vriendin heel blij mee!). Op die manier kun je je kledingkast overzichtelijk en georganiseerd houden. Ook een paar mooie dozen zijn heel handig (om dingetjes in op te bergen, kijk hier voor nog meer opbergtips) en stylish! Plaats dan nog een paar stangen voor je riemen, zonnebrillen en andere accessoires aan de muur. Zo houd je alles overzichtelijk en kun je accessoires snel terugvinden. En zelfs je tijdschriften kun je super stijlvol en leuk opbergen (kijk hier hoe). Het is belangrijk dat je het strak houdt en niet te veel kleine prulletjes neerzet.

2. Sorteren op kleur

Het op kleur hangen van je kleding en schoenen kan ook een groot verschil maken. Wit bij wit, zwart bij zwart (want wij houden héél erg van zwart, lees hier waarom) en alle andere kleurtjes bij elkaar. Hierdoor ziet het er een stuk georganiseerder en mooier uit!

3. Ga voor zwart en wit

Ga vooral voor witte en zwarte meubels en accessoires. Je kleding en schoenen (kijk hier welke sneakers iedere garderobe nodig heeft!) zullen dat beetje kleur aan je kamer toevoegen. En kleine accessoires (zoals kussens) kunnen natuurlijk wel in een kleurtje, maar probeer de rest in basic kleuren te houden zoals zwart en wit. Hierdoor krijg je echt dat gevoel van een chique fashionable walk-in closet!

4. Accessorize

Als laatste kun je nog wat leuke kamer accessoires toevoegen (met het motto ‘keep it simple‘ in je achterhoofd). Houd accessoires zoveel mogelijk bij elkaar: heb je veel kaarsjes? Verdeel ze dan niet door je hele kamer, maar ze ze juist bij elkaar. En zet je mooie shopping bag(s) bijvoorbeeld op je kast en al je fashion boeken strak naast elkaar in de kast. En creëer een beauty hoekje waar je al je mooie parfumflesjes kunt neerzetten.

Door je kamer overzichtelijk te houden, je kleding (en andere accessoires) te sorteren en door te kiezen voor basic kleuren als zwart en wit lijkt je kamer net een walk-in closet! Heb jij nog andere tips? We would love to hear…

Source: Stylizimo blog

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites