Waar mannen zich zorgen over maken tijdens de seks

Fuck stress just have sex!

Wij vrouwen zijn niet de enige die zich wel eens zorgen maken tijdens de seks. Mannen kunnen er ook wat van! We hebben daarom voor jullie een lijstje gemaakt van waar mannen zich zorgen over maken tijdens de seks.

1. Voorbehoedsmiddelen 
Mannen willen geen risico lopen om (per ongeluk) vader te worden, daarom is het heel belangrijk om over voorbehoedsmiddelen te beginnen. Maar op welk moment kun je dit nou het beste doen? We can tell you: dit is een stressfactor voor our men!

2. Onzeker
Wij vrouwen zijn vaak onzeker over ons lichaam en daarom vinden we dit dés te fijner om te horen: mannen maken zich hier namelijk net zo druk over als wij! Niet elke man is gezegend met een sixpack en flinke biceps net als wij niet allemaal gezegend zijn met maatje 36 en grote borsten. Don’t worry mannen: zolang jullie jezelf sexy vinden stralen jullie dit uit en worden wij hartstikke blij van jullie!

3. Prestatiedruk
Dit is eigenlijk wel algemeen bekend. Is hij wel beter dan de andere mannen waarmee zij ooit het bed mee heeft gedeeld? Ze zijn bang dat vrouwen ze gaan vergelijken met anderen. En dat doen we ook dus doe maar goed je best ;-]

4. Zweten
Zweten tijdens de seks kan misschien als sexy worden beschouwd (naja, bij Mr. Grey misschien). Mannen kunnen zich zorgen maken over overmatig transpireren. Misschien dan toch maar een vluggertje onder een lauwe douche?!

Dit zegt jouw profielfoto over je persoonlijkheid
Dit mannelijke beauty product zorgt voor volle wenkbrauwen
De slaapkamer setjes waar mannen je graag in zien

Source: Tumblr

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites