McDonald’s komt met een wel heel lekker product

Dit WIL je proberen.

Ondanks dat wij vrouwen een healthy lifestyle hebben en vaak sporten (of willen), kunnen wij het soms niet laten om even langs de McDonalds te rijden. Wij weten dat wij heus niet de enige zijn. Voor de dames die dit ook doen hebben wij huge news. Een ritje langs de McDonald’s kan straks misschien nog veel leuker worden (en lekkerder)…

Er zijn namelijk 4 McDonald’s restaurants in de omgeving van San Francisco die nieuwe fries gaan uitproberen. Wat? Nieuwe fries? Ja! McDonald’s gaat voor een bepaalde tijd in San Francisco Gilroy Garlic Fries verkopen. Dit zijn dus inderdaad knoflook frites, yum! Als de feedback op de McDonald’s Garlic Fries positief is, kan het aantal verkooppunten oplopen tot 250 en misschien zit Nederland daar dan ook wel tussen.

Voor de ladies die niet meer kunnen wachten en straks nog een ticket boeken naar San Francisco: good luck! Laten jullie ons je reactie even weten? Voor de rest van de ladies: laten we hopen dat dit zo snel mogelijk naar Nederland komt. We can’t wait!

READ NEXT:
Dit zijn de beste healthy meal delivery services in Nederland
Deze healthy gerechten zijn binnen 5 minuten klaar
Zo wordt jouw foodverslaving handelbaar

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites