Mensen die recht door zee zijn, zijn gelukkiger

Je bent perfect zoals je bent

Jij neemt geen blad voor de mond. Als iemand jou om je mening vraagt, dan geef je die gewoon eerlijk. Want ja: honesty saves everyone’s time. Wij zetten de redenen op een rijtje waarom je hier helemaal niets aan hoeft te veranderen. Als je recht door zee bent, heeft dat genoeg voordelen!

1. Jij bent degene met het beste advies

Als je vriendinnen raad nodig hebben voor een nieuwe broek of een nieuwe jas, ben jij altijd degene die ze om advies vragen. Als het hen echt niet staat, geef jij dit ook eerlijk toe. Je wil natuurlijk niet dat je beste vriendinnen rondlopen in de verkeerde stijl. Ook als een vriendin van je een man date die je eigenlijk totaal niet bij haar vindt passen, houd je dat niet achter. Aan jou hebben ze zeker wat!

2. Je hebt een eigen mening

Je doet niet wat iedereen doet. Als de menigte een oordeel heeft, maar jij het er niet mee eens bent, laat je dit weten ook. Je loopt niet achter iedereen aan, je gaat altijd na wat je zelf van iets vindt. Keep going girl!

3. Mannen vinden je geweldig

Van mannen horen we het vaak: wij vrouwen zeggen het een, en doen het ander. En dat vinden ze maar al te verwarrend. Met een vrouw die recht door zee is, kunnen ze pas echt goed praten. En daarbij is puntje twee: een eigen mening hebben, ook iets wat mannen best wel sexy vinden.

4. Je kropt geen gevoelens op

Hoewel sommige van ons niet durven te zeggen wat we echt voelen, heb jij daar ook minder moeite mee. Als iemand je gekwetst heeft of iets doet wat je niet leuk vindt, zeg je dit ook eerlijk. Je toont je emoties en daar is echt helemaal niets mis mee.

5. Wat anderen van jou vinden doet je niks

Nouja, misschien toch wel een beetje. Maar je trekt je er niet te veel van aan. Jij doet waar jij gelukkig van wordt en dat is wat telt. Je bent een beetje eigenwijs, maar alleen maar op een goede manier. Je bent hiernaast ook echt helemaal jezelf, zelfs als je iemand nog niet zo lang kent.

6. Je hebt humor

Als je ergens een vrij uitgesproken mening over hebt, mogen anderen dat van jou weten. Je zegt waar het op staat. Soms zeg je misschien wel té snel wat je denkt, zonder er goed over na te denken. Dat zorgt altijd voor grappige situaties. Mensen kunnen echt wel met jou lachen.

7. Je overdenkt niet

Sommige vrouwen kunnen úren nadenken over wat ze het best kunnen zeggen, in vele verschillende situaties. Maar dat overkomt jou niet. Je bent een doener en geen denker. En dat bespaart je vaak ook veel stress en slapeloze nachten waarbij je alles overdenkt. Lucky you!

READ MORE:
9 gedachtes wanneer je een vreetkick hebt
Bad-ass boss ladies hebben dit sowieso in hun kast hangen
Hét geheim van de no make-up look volgens visagisten

PHOTO CREDITS : VANESSA MOE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites