In deze IT-koffer kun jij al je bagage kwijt deze zomer

En hij ziet er ook nog eens héél tof uit!

Je gaat deze zomer vast wel even een paar dagen of weken weg. En dat is ook nodig want van al die stress en dat harde werken moet je nu eenmaal bijkomen. Of je nu een weekendje weg gaat (naar hotspots als Antwerpen of Berlijn) of je biezen pakt om 3 weken op het strand te bakken: even weggaan van huis werkt ontspannend. Heb je helemaal geen plannen? Dan kun je altijd nog een home-spa faken om het relaxte gevoel even te beleven.

Voor de lucky bastards die er heerlijk even op uit gaan: dan heb je natuurlijk een goede koffer nodig! Want: je moet natuurlijk wel de helft van je kledingkast mee kunnen nemen en het liefst nog een beetje extra (tip: met dit past er het meest in je koffer). Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je want label CRASH BAGGAGE heeft prachtige koffers ontworpen waarin jij jou wardrobe makkelijk kunt vervoeren. De koffers zijn van buitenaf gedeukt waardoor het lijkt alsof ze al heel wat reizen hebben doorstaan. En een extra deukje van de reis die jij gaat maken valt op deze manier dus helemaal niet op ;-]. Hartstikke handig! 

En we hebben nog meer goed nieuws, want: jij kunt er één winnen! Hoe je dit doet?

Stap 1. Volg @ManonMeijers en @MonStyleNL op Instagram
Stap 2. Comment onder dit artikel wat jouw vakantiebestemming 2016 wordt
Stap 3. Laat je e-mail adres achter zodat we contact met je op kunnen nemen

.. en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze fantastische CRASH BAGGAGE suitcase. De winnaar maken we bekend op vrijdag 20 mei. Succes!

Tip: ben je helemaal weg van deze koffer en wil je weten where to shop? Via Fonq.nl kun je deze beauty’s krijgen.

READ NEXT:
DIY: Koffer inpakken als een pro
Bucketlist 2016: waar willen we naartoe?
Swimsuits die passen bij jouw bodytype

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites