Met deze oefeningen kom je van je okselvetjes af

Geen randjes meer langs je bh of bikini bandjes

In shape raken lijkt soms onmogelijk, maar vaak is het gewoon een kwestie van doorzetten. Want sporten, dat kun je zelfs doen vanaf je bed. Kijkend naar je favoriete serie of luisterend naar muziek. Als je eenmaal begonnen bent, zijn er natuurlijk een aantal problem area’s die lastiger aan te pakken zijn dan anderen. Vet onder je kin bijvoorbeeld, of dat babyvetje bij je oksels. Deze train je niet met gewone work-outs. De oefeningen die je daar voor nodig hebt, krijg je van ons op een presenteerblaadje. Voeg drie sets (15 keer per set) van deze oefeningen aan je work-out routine toe. Dan willen wij wedden dat je deze zomer in shape bent.

Weights

Hiervoor heb je gewichtjes nodig. Ga op je rug liggen, strek je armen met de gewichtjes uit en zorg ervoor dat ze in lijn zijn met je borst. Houd je knieën en je voeten plat op de vloer. Strek je armen uit tot je ellebogen de grond raken.

V Raise

Houd de gewichtjes in je handen en ga met je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan. Houd je armen recht voor je uitgestrekt, diagonaal aan je lichaam. Er ontstaat een V-vorm met je armen. Houd dit één seconde vast. 

Push-ups

Deze is easy peasy, want push-ups zitten vaak al in een work-out. Dat is maar goed ook want ze maken die Bh- buldges verleden tijd.

Side plank

Hoewel planken goed is om je buik en bovenbenen strak te houden, kunnen je bovenarmen nog wel wat extra’s gebruiken. Ga voor deze oefening op je zij liggen en houd je lichaam met een arm omhoog. Leg je andere arm op je heupen. Probeer de plank 30 seconden vol te houden en draai dan om naar de andere kant.

Airplane

Hiervoor zul je een yogamatje of een schone handdoek nodig hebben, want je ligt bijna met je gezicht op de grond. Ga op je buik liggen en probeer je armen en benen een paar centimeter van de grond te houden. Breng je armen naar voren tot voorbij je hoofd. Houd ze twee seconden vast en beweeg ze terug. Blijf twee seconden zo liggen en ga verder.

Overhead weights

Ga op je rug liggen met je knieën omhoog. Met gewichten in je hand strek je je armen helemaal uit van de grond, naast je lichaam. Strek ze helemaal tot over je hoofd. Probeer hierbij je armen zo recht mogelijk te houden totdat je de grond weer raakt.

Heb je nog wat extra motivatie nodig?
Je gelooft je ogen niet: de mooiste vakantiebestemmingen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites