Met deze tips zijn je billen op z’n mooist

You can do it girl!

Je staat voor de spiegel en denkt: Nou, daar mag wel wat aan gedaan worden. Je vindt je billen te plat, te vet, te klein of te groot. Niemand heeft perfecte billen en ook iedereen heeft weer een ander figuur. Maar er zijn wel heel veel manieren om je billen strakker en ronder te maken. Wij hebben daarom een paar belangrijke tips voor je op een rijtje gezet, waardoor je mooie strakke billen krijgt!

1. Regelmatig trainen

Wanneer je mooie billen wilt, ontkom je er niet aan: je zal vaak moeten trainen. Het wordt steeds kouder buiten en daarom zal je niet zoveel zin hebben om te gaan hardlopen of een wandeling te maken. Zorg er dan voor dat je thuis de attributen hebt om je billen te kunnen trainen (een matje en handgewichten zijn al genoeg). Voor de cardio zal je dan toch naar de sportschool moeten of op een apparaat dat je thuis hebt staan. Voor je billen is krachttraining het belangrijkst, maar combineer dit altijd wel met cardio voor de vetverbranding. Want wanneer je billen gespierd zijn, maar er nog een laag vet overheen zit zie je er niks van.

2. Voeding

Ook is het erg belangrijk om op je eten te letten. Eet veel groente en fruit en probeer suikers en vetten te vermijden. Zorg er ook voor dat je genoeg vitamine F binnenkrijgt. Deze vitamine bevordert de elasticiteit van je huid (!) en zorgt er dus voor dat je billen zich mooi kunnen vormen wanneer je aan het trainen bent.

3. Ga op tijd slapen

Jammer genoeg krijgen we van slapen geen mooie kont, maar slapen is erg goed voor het herstellen van je spieren nadat je hebt getraind (en als je uitgerust bent presteer je automatisch ook beter). Het gaat er ook om hoe goed je slaapt, niet alleen om hoe vroeg je naar bed gaat. Als je echt diep hebt geslapen, zal je de volgende dag minder last hebben van spierpijn en heb je weer motivatie om door te gaan.

4. Smeren

Er zijn een aantal gels die cellulitis verminderen en je huid strakker maken. Natuurlijk werkt dit niet als je er ongezond bij eet en de hele dag op de bank ligt. Het beste kan je de gel ’s avonds voordat je naar bed gaat aanbrengen. Tijdens het slapen herstellen je spieren en je huid en werkt de gel dus het beste. Let wel goed op welke gel je kiest, want soms betaal je erg veel voor iets wat niet werkt. Ga dus naar de drogist en vraag welke product zij aanbevelen.

5. Massage

Ook werkt een massage voor je billen erg goed. Een massage stimuleert de bloedcirculatie waardoor je cellulitis vermindert. Nog een laatste tip: Vraag aan je partner of hij/zij het wilt doen, een stuk makkelijker en ook nog eens leuk voor hem/haar ;).

READ NEXT
5 snelle full-body workouts waar je binnen één week al verschil mee ziet
3 makkelijke oefeningen voor mooie ronde billen
Zo verberg je je love handles

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites