OMG: er bestaan dus kettingen met pasta hangers

Voor de echte foodies onder ons

Als je gek bent op sieraden én gek bent op eten (en dan vooral op pasta) is de sieradenlijn ”Al Dente” de sieradenlijn van je dromen… Delicacies Jewelry is het merk achter deze briljante sieradenlijn. Zij heeft kettingen ontworpen met verschillende pastahangers die je het liefst misschien allemaal wel wil hebben. De kettingen zijn totaal niet kinderachtig, ze zien er juist luxe uit. Het perfecte cadeau voor iedere foodie.

Choose your favourite

Wat is jouw favoriete soort pasta? Je kan kiezen uit wel zes verschillende pastasoorten voor aan je ketting. Ga voor rucatini, cellentani, farfalle, orecchiette, penne of rotini. Iedere pastasoort heeft een bepaalde soort betekenis. Farfalle staat bijvoorbeeld voor passie, blijdschap, creativiteit en vernieuwing. Kan je je daar wel in vinden? Dan heb je je pastasoort nu gevonden. Bekijk ze allemaal hier.

Bon appetit!

Op de website van Delicacies Jewelry kan je nog veel meer verschillende sieraden vinden met food hangers. Wat dacht je van een armband met een ananas steentje, een avocado of voor alle koffie addicts: een armband met een koffieboon eraan bevestigd als eyecatcher. Met deze sieraden maak je zeker een statement, en statement sieraden zijn hot! Je hoeft je accessoires niet altijd te serieus te nemen. Wij zetten deze sieraden in ieder geval bovenaan onze wish-list.

READ MORE:
5 tips waarmee je jouw sieraden beter combineert
6 basis accessoires die iedere outfit mooier maken
Deze items gaan altijd on sale in oktober

PHOTO CREDITS: MYMODERNNET

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites