De mooiste fashion momenten van 2014

Met trots presenteren wij de hoogtepunten van het Manon Meijers Styling jaaroverzicht!

2014 was een mooi jaar. Niet alleen was het een super succesvol jaar voor MonStyle (nogmaals dank aan al onze fantastische lezers!), we hebben ook een hele hoop mooie momenten meegemaakt als stylingbureau. Manon Meijers Styling verzorgt al jaren de styling van een breed scala aan BN’ers, presentatoren, artiesten, TV-programma’s, magazines en ga zo maar door. Dat staat uiteraard garant voor mooie, hilarische, spannende en fantastische fashion momenten! Onze favorieten hebben we even voor je op een rijtje gezet…

De mooiste fashion momenten van 2014

hoogtepunten

 

Wendy van Dijk – De halve finale van TVOH

Ook al vinden we dat Wendy er elke week fantastisch uit heeft gezien, de outfit die ze droeg tijdens de halve finale van TVOH was absoluut onze favoriet. Afgaande op de vele, vele reacties die we hebben gekregen waren er meer mensen die er zo over dachten. Wil je nog een keer zien wat ze droeg? Kijk dan hier!

Nicolette Kluijver – Beau Monde

De styling verzorgen van Nicolette Kluijver stond al lang op het verlanglijstje van Manon. Gewoon, omdat het zo’n ontzettend stoer wijf is. De shoot die ze verzorgde voor Beau Monde stond in het teken van rock ’n roll meets Studio 54 en is er zeker eentje die in het rijtje mooiste fashion momenten thuishoort!

Jan Kooijman – Grazia Fashion Awards

Nog niet zo lang geleden ging Jan Kooijman er (geheel terecht) met de Grazia Fashion Style Men Award 2014 vandoor. Wil je meekijken hoe dat ging? Kijk dan dit filmpje!

Guus Meeuwis – Groots met een zachte G

We gaan elk jaar een keer op schoolreisje, tenminste zo voelt het. Zo ergens in juni is het namelijk tijd voor de Groots met een zachte G concerten van Guus Meeuwis en band. Niet alleen de gezelligste, liefste en leukste band van Nederland, wat ons betreft ook de best geklede! Manon koos voor een vleugje rock ’n roll en een beetje Saint Laurent om de heren van het podium af te laten knallen. Mission accomplished lijkt ons.

Wendy van Dijk – Bruiloft

Dé bruiloft van het jaar was die van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Manon was nauw betrokken bij de voorbereidingen en ging samen met de jurk op weg naar Ibiza. Wil je nog meer backstage beeld? Kijk dan even hier!

Yolanthe Cabau van Kasbergen – Flair

Manon verzorgde de styling van een fantastische shoot met Yolanthe voor Flair. Na de shoot was het duidelijk: Yolanthe is niet alleen knap maar ook super lief. Een shoot om niet te vergeten!

Airen Mylene – SBS Shownieuws

Manon Meijers Styling verzorgt de styling van diverse Shownieuws presentatoren en talent Airen is er daar één van. Hoogtepunt van het afgelopen seizoen was het Ted Baker jurkje dat Airen droeg tijdens één van de late uitzendingen. Prachtig!

Source: Bop Mulder, Loe Beerens, Moon Jansen, Rayzor Sharp

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites