Movies om over je ex heen te komen

All day netflixen met een grote zak chips graag!

Het blijft lastig om over je ex heen te komen. Lekker Netflixen in bed kan daarom een hele goede afleiding zijn, maar wat ga je kijken als je net gedumpt bent? Je hebt geen zin in dat romantische gedoe, maar liever in een lekkere lachfilm! En dit zijn daarom de allerbeste movies om over je ex heen te komen.

How to be single (2016)

Deze film is net een jaartje uit, maar ideaal voor als je weer single bent! Single zijn, hoe doe je dat eigenlijk? Deze humoristische film zal het je haar fijn uitleggen. (Wist je dat single zijn hartstikke goed voor je is?)

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Forgetting Sarah Marshall is een romantische- komedie die laat zien dat ondanks je oog in oog kunt komen te staan met je ex, je toch heel sterk in je schoenen kunt staan. Ook laat deze film zien dat je prima zonder hem kunt!

The other women (2014)

Wraak nemen op een je ex, dat kan heerlijk voelen! Vooral als hij is vreemdgegaan.. Om deze komische film kun je zeker lachen!

Bridget Jones’s Diary (2001)

Oh, wat houden wij van Bridget Jones! En alleen zij voelt wat jij op dit moment voelt. Deze film laat je zo erg lachen ook al heb je hem al een keer gezien.

Wild (2014)

Soms moet je gewoon even tijd voor jezelf nemen. Reese Witherspoon neemt dit erg letterlijk en gaat in haar eentje de wildernis in. Wild is een waargebeurd drama en daarom extra spannend om naar te kijken!

Volgens de wetenschap kom je zo over je ex heen
>Zo kom je volgens de wetenschap over je ex heen

Toch meer zin in een lekkere huilfilm?
>Onze favoriete huilfilms

En Sex in the City kan altijd!
>Sex and the city 3

PHOTOCREDITS : TOTTISH

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites