Napflix: de beste manier om snel in slaap te vallen

Want Netflix en slapen is a match made in heaven

Je kent vast wel dat moment dat je in bed ligt en écht moet gaan slapen terwijl er nog van alles door je hoofd gaat. Of dat moment dat je de volgende aflevering van je Netflix serie aanklikt, even de tijd check en shit.. is het echt alweer 3 uur ’s nachts? Wij hebben de oplossing die beide problemen aanpakt, namelijk: Napflix. Van de filmpjes op deze streamingdienst (je raadt het niet, een parodie op Netflix) zul je snel in slaap vallen. Is het dan echt zo simpel? Jep!

Napflix

Op Napflix vindt je de meest simpele, saaie, en rustgevende filmpjes die er maar bestaan. Ze zouden ervoor moeten zorgen dat je ontspant en daardoor snel in slaap valt. Om je een paar voorbeelden te geven: een spelletje super Mario of Tetris, een open haard, een aquarium of een wei met schapen. Dan kun je dus letterlijk schaapjes tellen.. Je kunt het zo gek niet bedenken of Napflix heeft het.

Mocht je een bepaalde voorkeur hebben, er zijn ook nog categorieën waaruit je kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld ”documental” voor filmpjes over dieren en de natuur en kies voor ”asmr” voor de filmpjes met de meest satisfying geluiden. Echt spannend is het allemaal niet maar daardoor is het juist wel heel effectief. Een hele goede reden dus om Netflix vanavond in te ruilen voor Napflix. Heel eventjes dan..

Dit kan er gebeuren als je te weinig slaapt:
> 9 enge dingen die kunnen gebeuren als je te weinig slaapt

Omdat Netflix toch onze grote favoriet blijft:
> Deze Netflix hacks ken jij nog niet!

Zo kijk je samen met je vriend of vriendin op afstand:
> Samen TEGELIJK Netflix kijken op afstand? Dat doe je zo!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites