Natuurlijke sunblocks om je huid extra goed te beschermen

De zomer kijken we ongeveer het hele jaar naar uit. Hoe fijn om weer al je zomerlookjes aan te kunnen, een natural tint te hebben en avonden op het terras te spenderen.

Ja, er zitten super veel voordelen aan de zomer. (Denk aan de extra energie die je krijgt van de zon!) Toch kan die heerlijke warme zon ook nadelen hebben.. Het is belangrijk je haar en huid goed te beschermen tegen de zon. Natuurlijke sunblocks zijn een briljante oplossing tegen al dat zonnige geweld. MonStyle ging op zoek naar de fijnste natuurlijke producten die je zonder gevaar kan gebruiken.

Veel beauty merken denken met ons mee. Zo zit er in de meeste foundations en primers al een SPF factor. Maar, lees goed, vaak is dat niet genoeg om je huid te beschermen!

Het verschil tussen natuurlijke sunblocks en sunscreen

Het grote verschil tussen sunblocks en sunscreens is dat sunblocks gebaseerd zijn op mineralen. Sunscreens zijn daarentegen meestal gebaseerd op chemische ingrediënten. Het is dus, helemaal als je een gevoelige huid hebt, fijner om een natuurlijke sunblock te gebruiken.

natuurlijke sunblocks

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites