Nederlands trots: If it ain’t Dutch it ain’t much

Nederlanders: we mogen eigenlijk hartstikke trots zijn op ons kleine landje! Want hey, if it ain't dutch, it ain't much..

Zo zijn er te gekke typisch Hollandse merken die we stiekem missen als we op vakantie zijn en zijn uitgegroeid tot internationale merken. Ook kunnen we onze topmodellen en DJ’s niet vergeten of onze te gekke Holland based designers. Proud to be Dutch!

Bij HEMA kunnen we altijd terecht voor alles. Van je eerste schoolagenda tot de lekkerste rookworsten of beauty producten en praktische dingen voor in huis. Echt HEMA is niet voor niets de pay-off van het te gekke Nederlandse merk. De eigen producten van HEMA zijn handig, tof en betaalbaar. HEMA voelt als thuiskomen.

Nederlands trots op het gebied van fashion! Meet: Avelon. Avelon van Erik Frenken is één van Manon’s en dus MonStyle’s favoriete merken. In zijn stoere designs met edgy twist werkt hij vaak met leer. The more leather, the better. Mocht je Avelon nog niet kennen, het toffe Nederlandse merk is te vinden bij de Bijenkorf. 

Wat zijn we trots op hun eigen Victoria Secret Angel uit Fryslân. Ze hoort sinds 2008 bij een van de vijf best betaalde modellen van de wereld en woont ondertussen in New York. Ze deed o.a. campagnes voor Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Ralph Lauren, Michael Kors, Saint Laurent en H&M. Wat doet ze eigenlijk niet? We mogen als Nederlanders ontzettend trots zijn op dit prachtige model!

Een van de grootste denim-merken van Nederland en het merk is uitgegroeid tot een internationaal merk. Het is te shoppen in 17 landen en reden genoeg om trots op te zijn op dit Nederlandse denim pareltje. Sinds 2008 is er een te gekke flagshipstore op de P.C. Hooftstraat. Zeker een bezoekje waard!

Calvé Pindekaas is al meer dan 100 jaar een oer Hollands merk. Er is bijna geen product in de supermarkt wat zo dat Nederlandse gevoel bezit. Ik denk dat we de Calvé pindakaas wel de favoriete pindakaas van Nederland kunnen noemen..

  • Bregje Heinen

Sinds 2012 kunnen we nog een Victoria Secret angel aan onze Proud to be Dutch lijst toevoegen! Na Karen Mulder en Doutzen Kroes kunnen we Bregje Heinen tot onze Nederlandse topmodellen rekenen!

De Bijenkorf is sinds ze zijn toegetreden tot de Selfridges Group van internationale allure en een nog grotere hotspot voor MonStyle. Bijna alle fijne merken en shop-in-shops van onze favoriete labels zijn onder een dak te vinden. 

De ontwerpers ontmoetten elkaar op de kunstacademie in Arnhem waar de basis van een te gekke samenwerking ontstond. De rest is geschiedenis, iedereen in Nederland kent de te gekke designers. Ze weten altijd een mix tussen kunst, mode, klassiek en avant-gardistisch te maken.

  • Nederlandse DJ’s

De grote namen Armin van Buuren, Tiesto, Afrojack, Hardwell, Chuckie, Nicky Romero en Fedde Le Grand kennen we allemaal. Het zijn misschien wel de grootste DJ’s van dit moment en ze zijn allemaal geboren in ons kikkerlandje. We leveren jaarlijks de beste DJ’s aan in de grootste clubs van de wereld: proud to be Dutch!

De Master Blenders van Douwe Egberts zijn ondertussen een internationaal koffie- en thee bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. De producten van de Master Blenders zijn wereldwijd bekend en verkrijgbaar.

  • Lara Stone

Een van de bad girl modellen! (Hoe prachtig is dat spleetje tussen haar tanden!!) Lara Stone is  geboren in Geldorp in 1983 en ontdekt in Parijs op haar 12e! Ze loopt ondertussen shows van Chanel, Stella McCartney en is het gezicht van Louis Vuitton.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites