Was je al blij met Finding Dory? Dan ga je hier nóg gelukkiger van worden

Hier word je zo blij van als een klein kind!

Omdat we diep van binnen allemaal nog kind zijn en er soms niks leuker is om alle Disney films van vroeger nog een keer te kijken hebben we erg goed nieuws voor je. Er zijn de komende jaren namelijk nog een paar hele fijne Disney films die uit gaan komen. Zoals bijvoorbeeld: The Incredibles 2! Ein-de-lijk. En dat is niet alles, kijk snel verder welke super leuke vervolgen op oude films en natuurlijk ook nieuwe verhalen er aan zitten te komen.

1. Alice through the looking glass, 26 Mei 2016
Deze is al een paar weken uit, des te leuker want als je geen tijd hebt om naar de bios te gaan kun je deze zeer binnenkort waarschijnlijk al op DVD krijgen. Het vervolg op eerste film van Alice schijnt geweldig te zijn. Johnny Depp, Helena Bonham Carter, en Mia Wasikowska zijn net als in de vorige film weer terug te zien. Alice (Mia) moet terug in de tijd om The Matt Hatter (Johnny Depp) te redden, maar de boze koningin (Helena) gooit zoals altijd roet in het eten.

2. Finding Dory, 29 Juni 2016
Deze film komt vandaag uit en we zijn er dol gelukkig mee. We weten zeker dat de bioscopen vol zitten met volwassen mensen in plaats van kleine kinderen, want wie heeft er jaren zitten wachten op een vervolg van Finding Nemo. Kids move over, nu zijn wij aan de beurt!

3. The BFG (The Big Friendly Giant), 20 Juli 2016
Er zullen weinig van ons zijn die niet opgegroeid zijn met de boeken van Roald Dahl met zijn heerlijke verhalen en fantasie. Wie kent de GVR nou niet? We wachten hier ook al jaren op, een verfilming van het boek. Eindelijk is het zo ver! Dit wordt nog een keer alle bioscopen vol met volwassenen.

4. Moana, 1 December 2016
Wij krijgen bij deze film een beetje een Lilo en Stitch feeling. De film is een musical en gaat over een meisje genaamd Moana. Ze gaat op zoek naar een eiland in de Zuid-Pacifische ocean samen met halfgod Maui. Een vrolijke film vol met zon, zee, strand en muziek. Zet ‘m alvast in je agenda.

5. Rogue One: A Star Wars Story, 14 December 2016
Star Wars fans, we hebben een spin-off voor je. Rogue One is een spin-off van de bekende films waarin een groep rebellen de “Death Star” probeert te stelen. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

6. Beauty and the Beast, 29 Maart 2017
Een meisjes droom: een nieuwe Beauty and the Beast. Met onze favoriete actrice Emma Watson in de hoofrol. Emma zet haar Harry Potter imago opzij en speelt gelijk in zo’n goede film als deze. Dan Stevens speelt het beest. Wij hebben zin in dit liefdessprookje.

7. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 26 Mei 2017
Nog zo één waar we dol enthousiast van worden. Er komt een 5e deel van Pirates of the Caribbean, en dat terwijl we de hoop al op hadden gegeven. No beter nieuws: Orlando Bloom is back, waar hij in het 4e deel wegbleef neemt hij nu zijn plek weer in. Good job Orlando! Als dat geen redden is om te kijken..

8. Star Wars: Episode VIII, 15 December 2017
Er is nog geen officiele naam voor deze film, maar dat hij er komt is zeker. Het verhaal van Finn, Rey, Poe en Luke gaat verder. Deze film is het vervolg op The Force Awakens. Spannend!

9. Toy Story 4, 27 Juni 2018
Ja! Toy Story komt ook weer met een nieuw deel. Dit is op en top jeugdsentiment. Volgens Disney-medewerker John Lasseter gaat deze film een liefdesverhaal bevatten over Woody en Bo Peep. Cute!

10. The Incredibles 2, 26 Juni 2019
We wachten al sinds 2004 op een vervolg van deze heerlijke film, en hoewel 2019 best ver weg lijkt zijn die 3 jaar zo om. Tijd om weer met z’n allen massaal naar de bioscoop te gaan.

READ NEXT:
> Onbekende, nieuwe series die niemand nog kent op Netflix
Kattenfilmpjes kijken is goed voor je
Dit is de prijs van jouw favoriete filmhuis!

 
Source: Gamespot

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites