3 tatoeage trends voor 2019

Ga jij hem dit jaar eindelijk laten zetten?

Instagram en Pinterest staan niet alleen vol met fashion en beauty foto’s, maar ook met prachtige tatoeages. We vinden het heerlijk om door Pinterest te scrollen voor nieuwe ideeën. En zo te zien zijn er een aantal nieuwe trends voor het nieuwe jaar. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1. Witte inkt

Tatoeëerders vinden steeds meer nieuwe technieken als het gaat om tatoeëren met witte inkt. De komende jaren zullen we steeds meer witte tatoeages voorbij zien komen. Omdat het juist niet zo opvalt zijn mensen sneller bereid om een tatoeage te nemen met witte inkt. Zo houden ze de tekst of het figuur meer voor zichzelf.

2. Lange lijnen

Wat we dit jaar ook veel gaan zien zijn simpele lijnen op vingers, armen of zelfs over het hele lichaam. Het zijn hele simpele vormen, maar daardoor niet minder mooi. Ook voor tatoeëerders is het fijn om dit soort ontwerpen te maken.

3. Single needle bloemen

Als we één ding met zekerheid kunnen zeggen is het dat je met een bloemenfiguur nooit fout kan gaan. Wel is de invulling van een bloemenfiguur veranderd. Eerst zag je ze met veel felle kleuren, maar nu gaat het erom dat de tatoeage zo subtiel mogelijk wordt gezet. Mensen hebben het liefst een bloem met hele dunne en fijne lijntjes. Dit wordt gedaan met een single needle techniek. Deze techniek wordt al veel jaren gebruikt, maar dit jaar wordt het een echte trend.

 

 

READ NEXT
De beste uitvinding voor iedereen die een tatoeage wil
Een tatoeage voor een jaar? HIER kan het!
Twijfel je over een tatoeage?

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites