Nog geen plannen met Koningsdag? Hier kun je naartoe!

Ready to dress orange?

Ga jij 27 april met vrienden de stad in? Zijn jullie er nog niet over uit of jullie een wijntje (of meer) gaan drinken op een terras of liever naar een festival gaan? Bekijk dan deze lijst met festivals waar je op Koningsdag naartoe kunt. Make a choice ladies, het is alweer bijna zover.

Kingsland Festival
RAI Amsterdam, Brabanthallen den Bosch & Stadspark Groningen
Dit jaar wordt het festival op maar liefst in 3 steden georganiseerd: Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Alle 3 de festivals beginnen om 12:00 en duren tot 20:00 uur. Er is op elk festival een andere line-up, maar wel met namen als Martin Garrix, Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano.

Kingshouse Festival
Jaarbeursplein, Utrecht
Kingshouse Festival 2016 wordt dit jaar voor de 2e keer georganiseerd. Er zijn 2 stages: de eclectic stage en natuurlijk mainstage. Wat je er kunt verwachten? Acts van Fedde le Grand, Martin Solveig en Sander van Doorn. Kingshouse Festival begint om 12:00 en zal duren tot ongeveer 22:00.

Nassau Festival
Olympisch Gebied, Amsterdam
Een nieuw festival op Koningsdag: Nassau Festival! STRAF_WERK, REAKTOR, THUMP en De Sluwe Vos slaan de handen ineen en hosten vanaf 12:00 uur allemaal een eigen stage. Dus voor de techno-vlinders onder ons: GO!

Majestic Dance Event
Stadhuisplein, Eindhoven
De binnenstad van Eindhoven is altijd een groot gekkenhuis tijdens Koningsdag. Dat komt onder andere door Majestic Dance Event. Dit gratis festival trekt namelijk duizenden feestvierders aan. Het festival duurt 24 uur, van 12:00-00:00 uur. Het is misschien een eindje reizen, maar dat is het zeker waard. 

538 Koningsdag Breda
Chasséveld, Breda
538 zorgt voor een koninklijke line-up in Breda. De nummer 2, 4 en 5 van de DJMag Top 100 zullen namelijk aanwezig zijn, Hardwell en Armin van Buuren en Tiësto! Verder komen ook: Jess Glynne, Dua Lipa en Miss Montreal. Het feestje in het altijd gezellige Breda begint om 12:00. 

Kingdance
Grote Voort, Zwolle
Dit jaar wordt Kingdance op een nieuwe locatie georganiseerd, festivalterrein Grote Voort. Jij zult daar vanaf 14:00 uur met nog 29.999 anderen lekker staan housen.

Loveland van Oranje Festival
Meerpark, Amsterdam
Een groter festivalterrein en een nog dikkere line-up: Loveland van Oranje 2016! Verdeeld over 3 stages draaien onder andere de volgende artiesten: Adam Beyer, Ben Klock en Pan-Pot.  

Oranjebloesem
Blijburg aan Zee, Amsterdam
Wil je de oranje-gekte en de dagjesmensen in het centrum achter je laten? Dan ben je bij Oranjebloesem aan het juiste adres. Dit jaar vindt Oranjebloesem plaats in Blijburg aan Zee, een prachtige festivallocatie. Joris Voorn, Marvind & Guy en SHMLSS zullen je onder andere voorzien van fijne deuntjes. 

READ NEXT:
Festival kalender 2016: hier wil je heen
Dit is waarom je je festivalbandjes af moet doen!
Styled by Manon #589 / Dungaree donderdag

Source: Instagram

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites