5 oefeningen voor je billen die beter zijn dan squats

De beste billen kweek je zo!

Druk bezig met het krijgen van een perfect beach body? Daar horen ook gespierde billen bij! Deze kun je trainen door squats te doen (dit is hoe je squats doet!), maar je kunt ook andere oefeningen doen die nog beter zijn dan squats. Het blijkt ook veel effectiever te zijn als je verschillende oefeningen doet inplaats van één. Dus hup, aan de slag met deze oefeningen:

Bear Plank Leg Lifts

Uitleg: Begin in een plank positie, maar zorg dat je je armen gestrekt hebt. Til dan één been omhoog en buig je knie 90 graden. Zorg dat je horizontaal aan het plafond staat. Knijp dan je bilspieren samen en til dit been zo ver mogelijk omhoog, maar zorg dat je voet horizontaal aan het plafond blijft staan.

Hydrants With Leg Extension

Uitleg: Begin op je handen en knieën met de knieën op heupbreedte van elkaar en je handen op schouderbreedte. Zorg dat je op je tenen staat en je voet niet plat houdt. Til dan één been omhoog tot aan je heuphoogte en schop met je voet naar buiten. Ga dan weer terug in je begin positie en doe dit opnieuw.

Rainbows

Uitleg: Begin weer op handen en knieën met de knieën op heupbreedte van elkaar en je handen op schouderbreedte. Strek dan één been helemaal naar achteren en ga met dit been over je andere been heen. Zorg dat je je been gestrekt houdt!

Single-Leg Glute Bridge

Uitleg: Ga op je rug liggen met je knieën gebogen. Zet de zolen van je voeten op de vloer en houd één been schuin omhoog met de zool plat. Knijp dan je bilspieren samen en duw je heupen zo ver mogelijk omhoog. Houd dit even vast en laat je heupen dan weer zakken, maar niet helemaal tot aan de grond!

 Single-Leg Dead Lift

Uitleg: Ga op één been staan en zorg dat het been dat je omhoog houdt recht vooruit in een hoek van 90 graden staat. Buig dan helemaal naar voren en tik met je handen de vloer aan. Als je de vloer aantikt, schop je het been dat je omhoog hield helemaal naar achteren. Zorg dat je lichaam één lijn wordt en je benen dus schuin omhoog gaan. De zool van je voeten houd je ook plat en dus niet met je tenen naar het plafond wijzen.

Ook in bed kun je je billen trainen
De perfecte billen kweek je in bed!

Mooie billen kun je ook krijgen door de juiste kledingtips te volgen
6 kledingtips voor mooie billen in jeans!

PHOTOCREDITS : SOMMER.SWIM

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites