Onbekende plekken waarvan travel editors niet willen dat jij ze ontdekt

Deze wil je bezoeken

Travel editors gaan vaak naar de allermooiste plekken op de wereld en wij weten vaak niet waar die plekken zijn.. Gelukkig komt daar verandering in. Dit zijn namelijk drie onbekende plekken waarvan travel editors niet weten dat jij ze kent.

Paestum, Italie

Vroeger werd dit gebied door de Grieken gekoloniseerd, het is nu een van de archeologische vindplaatsen van Italie en vooral heel erg mooi. En onontdekt. De stranden zijn breed en lang en het heeft nog goed bewaarde oude Griekse tempels. Hier wil je een keer heen. 

Akotiri, Porto Kagio, Griekenland

Dit kleine stadje in Santorini is adembenemend. Hier kun je veel dagtripjes maken en er is een lokaal restaurant dat superlekker is. Ook heeft het grote toerisme dit plekje nog niet ontdekt.

Mount Maunganui, Nieuw Zealand

Wel een beetje ver, maar des te mooier. Dit is de summer escape van vele locals. De stranden liggen onder aan een kleine groene berg die je ook kunt beklimmen in zo’n 45 minuten. Daar heb je het allermooiste uitzicht over de oceaan ooit. Na het klimmen kan je lekker in een van de vele natuurlijke warme bronnen zwemmen.

Hier wil je ook heen
Spannende vakantiebestemmingen voor echte dare devils

 

PHOTO CREDITS: WETHEPEOPLESTYLE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites