De mooiste plekken om naartoe te reizen als je overal al bent geweest

Als je even ergens anders heen wilt dan Bali, Thailand of New York

Bali, Curacao, Thailand of New York, we kijken echt niet meer op van de vakantieplannen die iedereen heeft. We vliegen gezamenlijk de hele wereld over. Het liefst zo ver mogelijk en zo warm mogelijk.

Maar wat als je er even kort tussenuit wil en niet wekenlang weg wil blijven? Dan kijk je al snel naar vluchten binnen Europa maar krijg je al snel het gevoel dat je overal al bent geweest. Maar er zijn nog zoveel geheime plekjes in Europa die jij nog niet hebt bezocht.

Natuur

Altijd al die knappe watervallen in China willen spotten? Kijk eens in Kroatië, vlakbij Zagreb heb je namelijk de Plitvice Lakes. Net zo adembenemend mooi en een stuk dichterbij huis. Ook in Montenegro en Bosnië is ontzettend veel mooie natuur te vinden.

Stedentrip

Londen, Parijs, New York en Barcelona. Je bent er hoogstwaarschijnlijk al (meerdere keren) geweest. Tijd voor even heel iets anders maar wel lekker in de buurt? Kies dan voor Staatsburg, Bordeaux of Boedapest! In deze steden zul je echt aangenaam verrast zijn. Je kan er heerlijk eten, drinken en er is genoeg te doen en te zien. Heerlijk voor een weekendje weg. Ben je zelfs hier al geweest? Check dan deze citytrips.

Zon, zee, strand

Portugal ken je vast al wel, met haar heerlijke stad Lissabon of van een vakantie met je vriendinnen in Albufeira. Maar je kan ontkomen aan al het toerisme en je in een totaal andere wereld wanen op het strand Praia de Albandeira. Er is een heerlijke baai ontstaan waar je prachtig verlaten strand vind en heerlijk kan zwemmen. Niet aan te veel mensen verklappen dus!

PS: Wil je heel graag het roze meer in Australië bezoeken? Die kan je tegenwoordig gewoon op Texel vinden.

 
 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites