YES! We kunnen eindelijk bij Afound shoppen vanuit Nederland

En het was het wachten waard!

Goed nieuws: we kunnen vanaf nu ook vanuit Nederland shoppen op Afound. We schreven al eerder over de online outlet, maar het liet nog even op zich wachten. Tot nu! En kleding scoren voor een prikkie, daar worden wij héél erg blij van!

Afound in Nederland

De online outlet bestaat al een tijdje, maar daarvoor moesten we wel een adres in Zweden hebben (of een stedentripje maken natuurlijk). Gelukkig is het wachten nu voorbij en kunnen we ook vanuit ons land bestellen. De producten op de site zijn sowieso al een stuk goedkoper dan normaal, en daarnaast is de verzending ook nog eens gratis! Als je item dan helaas toch niet goed is, kun je hem ook weer binnen 14 dagen gratis retourneren.

H&M Group

Als je stiekem al een kijkje op de site hebt genomen is het je misschien opgevallen dat ze veel merken zoals Arket, Cos, Monki, H&M, en & Other Stories verkopen. En dat klopt, want Afound is namelijk van de H&M Group! Zo kun je dus kleding van je favoriete shops nóg goedkoper scoren.

Designer

Afound verkoopt naast alle budgetmerken ook designer spullen. Tassen van Zadig & Voltaire, schoenen van Givenchy en kleding van Isabel Marant: ons mode hart gaat hier sneller van kloppen. En kom je niet voor kleding of schoenen? Dan kun je ook genoeg leuke interieur spulletjes scoren!

Duurzaamheid

Misschien denk je nu bij jezelf ‘Hoe komen ze dan aan al die spullen?’. Dat zit zo: Afound ontwerpt zelf geen nieuwe collecties, maar verkoopt alleen spullen uit de oude collectie en dus vorige seizoenen. Daarnaast verkopen ze ook gerecyclede en tweedehands spullen. Duurzaam en verantwoordelijk shoppen dus!

Wij hebben een paar favorieten op een rijtje gezet:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites