Waarom we ons oncomfortabel voelen in bikini

Ner-gens voor nodig!

We moeten er weer aan geloven: onze lijven hijsen in de strakste bikinibroekjes. Dat klinkt voor bijna iedere vrouw als een horror verhaal want je voelt je nu eenmaal nooit écht bikini ready (tenzij je naam Doutzen of Romee is…). Hier is dan ook onderzoek naar gedaan en de uitslagen waren best heftig!

Eva van Zeeland heeft voor het platform Miss Natural Lifestyle onderzoek gedaan naar vrouwen in bikini. De helft van de 750 deelnemende vrouwen geeft aan zich niet prettig te voelen in bikini en 35% van de vrouwen voelt zich zelfs oncomfortabel! Maar hoe komt dit nu?

Op een forum plaatste Eva de vraag of vrouwen al klaar waren voor het zomerseizoen. Ook vroeg ze wat de eerste gedachte van die vrouwen in bikini was. De reacties waren ronduit negatief. Alles wat mogelijk minder mooi aan je lijf kan zijn werd benoemd. Van ’teveel cellulitis’ tot een ‘verslapte huid’ of ’te klein borsten’. Maar, juist omdat we zo negatief zijn voelen we ons niet prettig en zelfs heel oncomfortabel en onzeker in bikini! Niet meer doen dus ladies! Van Zeeland is het daarmee eens en zegt: “Vrouwen die zelfvertrouwen hebben en dit ook uitstralen zijn het mooiste. Of je nou cellulitis hebt of niet!” We know what to do now, ladies. 

READ NEXT:
Hierdoor lijken je borsten groter in bikini
1 bikini op 6 manieren dragen doe je zo
De knapste crochet bikini’s

Source: Tumblr

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites