5 lekkerste watermeloen recepten

Wij beginnen alvast met watertanden…

Watermeloen we love it! Wij zijn fan van de watermeloen. Gewoon een grote schijf aan de mond of geblend in een glas. De watermeloen is gezond en ontzettend lekker.

Vandaag hebben we vijf recepten voor je op een rijtje gezet. Houd jij van watermeloen en frisse zomerse gerechten? Dan zijn dit de perfecte recepten voor jou. De meeste heb je al binnen 5 minuten op tafel staan.

Couscousalade met watermeloen

Wil je een keer iets anders dan die eeuwige aardappelsalade bij de barbecue? Dan is dit het gerecht dat je wilt uitproberen! Zomers, fris en lekker snel klaar met maar vijf ingrediënten. Lees hier hoe je de salade maakt.

Kip met watermeloensalsa

Het klinkt misschien wat vreemd, maar als je van kip en watermeloen houdt, vind je deze salsa-combinatie vast ook heerlijk. Dit recept is naast ontzettend lekker ook nog eens caloriearm… Dat klikt toch als muziek in je oren? Je hebt er niet veel voor nodig en het bereiden is makkelijk, echt waar. benieuwd geworden? Bekijk het recept.

Watermeloen steak

Huh? Ja, over deze moesten wij ook even nadenken. Maar als je het een keer hebt geprobeerd, ga je dit sowieso vaker maken. Een keer wat anders dan een hamburger of worstje op de barbecue. Hier vind je het recept en het kost je vijf minuutjes. Wij zeggen doen!

Watermeloen cake

Dit recept hebben wij al eens eerder met jullie gedeeld. Maar toch mag deze echt niet ontbreken in het rijtje van overheerlijke watermeloen recepten. Want zeg nou zelf, bij het horen van de titel loopt het water je toch in de mond… Lees hier hoe je de cake maakt.

Watermeloen margarita

Dit heerlijke drankje hebben wij op de redactie vorige week ontdekt. Na een slok wisten we het eigenlijk meteen zeker: dit wordt het nieuwe zomerdrankje. We’re talking about watermelon margarita. Hoe je het zelf maakt lees je hier.

Anders maar toch heerlijk!
>9 BBQ-recepten net even iets anders
En je komt er geen gram van aan.
IJs dat je kan eten bij het ontbijt? Wij hebben het recept
PHOTO CREDITS: TAYLOR KISER

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites