Dé (!) Netflix-serie die je NU wil gaan kijken

Eigenlijk zijn wij gewoon blij dat er regen wordt voorspeld. Er is gewoon zoveel goeds op Netflix, we willen gewoon de hele dag bingen, met een dekentje op de bank.

Dit weekend is het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why online gekomen en mocht je deze al helemaal gezien hebben (trots), dan kan je nu gaan beginnen aan Safe.

Safe begint heel rustig, als in een achtbaan word je eerst langzaam naar boven gereden om vervolgens razendsnel door een aantal loopings te gaan. Gelukkig krijg je even de tijd om van de schrik bij te komen maar daar komt alweer een schroef aan. Een rustige, duidelijke serie waar veel gebeurd op een realistische manier. Een serie die je sprakeloos achterlaat.

Het verhaal zit goed in elkaar en wordt gespeeld door goede acteurs. Had je Dexter  (Michael C. Hall) al gezien? En zijn tegenspeler Sophie (Amanda Abbinton) herken je misschien van Mr. Selfridge of Sherlock.

Waar het overgaat? Onze Dexter heeft twee dochters waarvan er één vermist wordt. Hij gaat natuurlijk naar haar op zoek en komt vooral achter dingen die hij niet per se wilde weten. De serie krijgt op IMDB een 7.7 maar dat mag wat ons betreft wel wat hoger.

Niet helemaal je ding?
> Misschien staat hier nog iets leuks tussen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites